Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας τιμά τον Πατρινό ποιητή Αντώνη Δ. Σκιαθά

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας τιμά τον Πατρι...

Για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης

Ο Πατρινός ποιητής Αντώνης Δ. Σκιαθάς είναι ένας από τους δύο τιμώμενους ποιητές κατά τον εορτασμό παγκόσμια ημέρα ποίησης από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας. Η εκδήλωση γίνεται απόψε στο Βόλο.

Σε σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αναφέρονται τα εξής:

«Το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαρτίου στις 19:00 στο αμφιθέατρο Σαράτση του κεντρικού κτιρίου «Παπαστράτος», θα γίνει η εκδήλωση «συναντήσεις / γνωριμία με τους ποιητές». Τιμώμενοι καλεσμένοι ποιητές φέτος είναι ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΙΑΘΑΣ και η ΕΥΤΥΧΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΟΥΚΙΔΟΥ. Φοιτήτριες από την «ομάδα ποίησης 2018» θα παρουσιάσουν τα πορτρέτα των δυο καλεσμένων ποιητών και θα ακολουθήσει σύντομη παρουσίαση των τελευταίων ποιητικών τους συλλογών από τα μέλη ΔΕΠ κ. ΠΑΠΑΡΟΥΣΗ ΜΑΡΙΤΑ Αναπλ. καθηγήτρια και ΤΣΙΛΙΜΕΝΗ ΤΑΣΟΥΛΑ, Καθηγήτρια του Π.Θ., στην οποία και ανήκει η όλη ιδέα της «Κολόνας της Ποίησης» και των δράσεων που πραγματοποιούνται στο Πανεπιστήμιο από το 2008, με τη συνεργασία μελών ΔΕΠ του Π.Θ. ΕΥΓ. ΣΗΦΑΚΗ, Επικ. Καθ. Π.Θ. κ.ά. Εισαγωγική ομιλία για την ποίηση θα εκφωνήσει η Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Μαγνησίας ΒΙΚΥ ΜΑΝΤΖΩΡΟΥ.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η ΕΛΕΝΗ ΚΟΝΤΑΞΗ, μέλος ΕΔΙΠ και διδάσκουσα στο Π.Τ.Π.Ε. Η εκδήλωση θα κλείσει με το λόγο των ποιητών. Ένα τέταρτο πριν τις 7 μια έκπληξη που θα ετοιμάσουν οι φοιτήτριες των δυο Παιδαγωγικών Τμημάτων, θα περιμένει όσους/όσες βρεθούν στη Βόλο.

Οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές για το κοινό του Βόλου.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture