Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

O ΠΑΝΤΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ DECKS ΤΟΥ BIG BEN ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/3

O ΠΑΝΤΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Nitro βραδιά στην Αγίου Νικολάου

Προπαραμονή της εθνικής επετείου, Παρασκευή 23 Μαρτίου, το πολυσύχναστο Big Ben της Αγίου Νικολάου κάνει την έκπληξη: ο πασίγνωστος και πολυσυζητημένος  πρώην εκδότης και παρουσιαστής Πέτρος Κωστόπουλος καταφθάνει να μας διασκεδάσει σε ρόλο dj! O Aκης Καραβιώτης θα τον υποδεχθεί δεόντως, αφού  συνδέονται φιλικά και το τελευταίο διάστημα παίζει μουσική με ιδιαίτερη απήχηση σε trendy νυχτερινά στέκια της Αθήνας. Ανεξάντλητος, απρόβλεπτος όσο και αμφιλεγόμενος, ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει επιδράσει καθοριστικά στη λεγόμενη εγχώρια «ποπ κουλτούρα» με τα αξέχαστα περιοδικά του και γενικότερα την ενασχόλησή του με τα media στις «χρυσές εποχές» του χώρου.

Εχει κλείσει τα 64 χρόνια του αλλά παραμένει ακόμα γοητευτικός και πολύπλευρος. Μην ξεχνάτε πως τελευταία τόλμησε να εμφανιστεί σε αθηναικό μιούζικαλ και ανακοίνωσε πως θα ασχοληθεί επιχειρηματικά με εστίαση και delivery παράλληλα με τα decks.

Mε σπουδές στην Ανωτάτη Βιομηχανική, διδακτορικό στην πολιτική οικονομία στο Παρίσι και θητεία στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο υπήρξε δραστήριο στέλεχος της ΠΑΣΠ και στενός φίλος του Κώστα Λαλιώτη. Στο χώρο της ενημέρωσης εισέβαλε το 1987 εκπροσωπώντας μια καινοτόμα δημοσιογραφική αντίληψη που καθόρισε ένα άλλο lifestyle. Kλικ, Nitro, Downtown ήταν η … «βίβλοι» του ευρύτερου κοινού για χρόνια. Ραδιόφωνο, τηλεόραση, κυκλοφορία cd αλλά και συνταγές μαγειρικής συμπλήρωναν τη δράση του. Η οικονομική κατάρρευση της εταιρείας Imako, μετά από πολυτελή διαβίωση με αγαπημένο προορισμό τη Μύκονο, ο γάμος και το διαζύγιό του με την πρώην Σταρ Ελλάς Τζένη Μπαλατσινού απασχόλησαν έντονα την κοινή γνώμη μεταγενέστερα. Μέχρι σήμερα πάντως, προκαλώντας συμπάθειες και αντιπάθειες, ο Πέτρος Κωστόπουλος παραμένει ερεθιστικός και επίμονα δημιουργικός. Οσοι βρεθούμε στο Big Ben θα τον μάθουμε και ως dj.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View