Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αγρίνιο: Από Πέμπτη προβάλλονται τα φιλμ "Pacific Rim: Εξέγερση" και "Σέρλοκ Ζουμπόμς - Sherlock Gnomes"

Αγρίνιο: Από Πέμπτη προβάλλονται τα φιλμ...

Στον Δημοτικό κινηματογράφο Άνεσις

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Άνεσις του Αγρινίου, από την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 θα προβάλει τις ταινίες «Pacific Rim: Εξέγερση - Pacific Rim Uprising» που κάνει πανελλήνια και παγκόσμια πρεμιέρα και «Σέρλοκ Ζουμπόμς - Sherlock Gnomes».

«Pacific Rim: Εξέγερση - Pacific Rim Uprising»

Η διαμάχη ανάμεσα στα τεράστια τέρατα μαζικής καταστροφής, τα Καϊτζού και στα γιγαντιαία ρομπότ, τα Γιάγκερ, τα οποία ελέγχονται ταυτόχρονα από δυο πιλότους μέσα από μια γέφυρα νευρώνων, ήταν μονάχα η αρχή για την νέα, απόλυτη απειλή που βιώνει η ανθρωπότητα στην ταινία Pacific Rim Εξέγερση.

Αυτήν τη φορά, ο Τζέικ, ο άλλοτε πολλά υποσχόμενος πιλότος των Γιάγκερ, του οποίου ο θρυλικός πατέρας έδωσε τη ζωή του για να εξασφαλίσει τη νίκη της ανθρωπότητας ενάντια στα τερατώδη Καϊτζού, καλείται, προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή, να εγκαταλείψει τον υπόκοσμο, όπου έχει μπλεχτεί, και να φανεί αντάξιος της κληρονομιάς του πατέρα του, αντιμετωπίζοντας τα εξωγήινα τέρατα.

Στο πλευρό του Τζέικ βρίσκουμε τον Λάμπερτ και τη δεκαπεντάχρονη Αμάρα, οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους επίλεκτους πιλότους ξεκινούν μια παγκόσμια εξέγερση ενάντια στις δυνάμεις που απειλούν με αφανισμό την ανθρωπότητα.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σ. Ντενάιτ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Σκοτ Ίστγουντ, Τζον Μπογιέγκα, Άντρια Αριόνα, Τιάν Τζινγκ, Ρίνκο Κικούτσι, Τσάρλι Ντέι, Μπερν Γκόρμαν, Ντάστιν Κλέαρ.

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 7.30 & 9.30 μ.μ., καθημερινά.

«Σέρλοκ Ζουμπόμς - Sherlock Gnomes»

Οι πολυαγαπημένοι μας νάνοι των κήπων βιώνουν μια θεότρελη περιπέτεια στο Λονδίνο.

Όταν ο Ζουμπαίος και η Ιουλιέτα φτάνουν στην πόλη παρέα με τους φίλους και την οικογένειά τους, η μεγαλύτερή τους ανησυχία είναι να προλάβουν να ετοιμάσουν το νέο τους κήπο για την άνοιξη. Γρήγορα, όμως, συνειδητοποιούν πως κάποιους απάγει νάνους του κήπου και η μόνη λύση ακούει στο όνομα Σέρλοκ Ζουμπόμς. Ο διάσημος ντετέκτιβ και ορκισμένος προστάτης των νάνων που ζουν στους κήπους του Λονδίνου, παρέα με τον πιστό του συνεργάτη Γουάτσον, αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο και τίποτα στο Λονδίνο δεν πρόκειται να μείνει στη θέση του.

Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά.

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 5.30 μ.μ Καθημερινά

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26410-44345

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 6 ευρώ ΚΑΝΟΝΙΚΟ

4 ευρώ  ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture