Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Συναυλία «Ω Πανύμνητε Μήτερ» με την χορωδία Πανύμνητος και την Ανδριάνα Μπάμπαλη

Πάτρα: Συναυλία «Ω Πανύμνητε Μήτερ» με τ...

Την Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Ξεχωριστή αναμένεται η μουσική εκδήλωση στο πνεύμα των αγίων ημερών που διανύουμε καθώς πλησιάζουμε στην Μεγάλη Εβδομάδα, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στις 20.00 το βράδυ. Τίτλος της συναυλίας είναι «Ω Πανύμνητε Μήτερ» (αυτή την Παρασκευή ως γνωστόν, ψάλλονται στους ιερούς ναούς και οι 4 στάσεις των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο, ο Ακάθιστος Ύμνος) και συμμετέχει η Γυναικεία & νεανική Βυζαντινή χορωδία «Πανύμνητος» που μάλιστα συμπληρώνει 10 χρόνια δημιουργικής πορείας.

Τη χορωδία διευθύνει η Αφροδίτη Χρυσανθακοπούλου. Στην εκδήλωση συμμετέχει και το 10ο Δημοτικό σχολείο (Διακίδειο) και στο κομμάτι της ποίησης η Ευτυχία Μάστορα. Στη συναυλία όπως είδαμε στην αφίσα, θα τραγουδήσουν ως σολίστ η Ανδριάνα Μπάμπαλη  και η Εύη Μάζη. Η Ανδριάνα Μπάμπαλη ως γνωστόν είναι από τα μέρη μας, από την Κάτω Αχαΐα, έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Πορτοκάλογλου ενώ εμφανίστηκε και στο φετινό Madwalk όπου τραγούδησε μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Τη συναυλία «Ω Πανύμνητε Μήτερ» διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος από κοινού με τον πνευματικό, πολιτιστικό σύλλογο Πανύμνητος.

Η καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς είναι της Αφροδίτης Χρυσανθακοπούλου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών. Εισιτήρια προπωλούνται στο Discover και στο ζαχαροπλαστείο Εντελβάις στην πλ. Αγίας Αοφίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture