Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άρωμα Eurovision στο Madwalk 2018 με τις Φουρέιρα, Γιάννα Τερζή και Aisel -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Άρωμα Eurovision στο Madwalk 2018 με τις...

Tραγούδησαν και η Ευρυδίκη αλλά και η Αιγιώτισσα παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου

Έντονο ήταν το στοιχείο της Γιουροβίζιον στο φετινό MadWalk, το λαμπερό και αρκετά ενδιαφέρον Fashion Music Project  που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19 Μαρτίου 2018 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Ανάμεσα στο κοινό ήταν και η Αιγιώτισσα παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μάλιστα εμφανίστηκε και στη σκηνή του σώου και μάλιστα τραγούδησε εκπλήσσοντας ευχάριστα. Στο μεταξύ πολυσυζητήθηκε το γεγονός ότι καθόταν δίπλα δίπλα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο του 1ου Survivor και του σήριαλ «Τατουάζ» μιας και φημολογείται ότι υπάρχει μία στενή σχέση ανάμεσα τους.

Στο φετινό Madwalk παρουσιαστές ήσαν ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Μέλισσες,  Χρήστος  Μάστορας και η Μαίρη Συνατσάκη.

Αναφορικά με το στοιχείο της Γιουροβίζιον, πέρα από την εκρηκτική παρουσία της Κύπριας ερμηνεύτριας Ευρυδίκη στο φετινό Madwalk, η οποία ως γνωστόν έχει εκπροσωπήσει ως σόλο καλλιτέχνιδα 3 φορές την Κύπρο στον πανευρωπαικό διαγωνισμό, στη σκηνή του μουσικού σώου μόδας, εμφανίστηκαν και τρεις καλλιτέχνιδες που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της Eurovision 2018, στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

H πιο εντυπωσιακή αναμφίβολα ήταν η Ελένη Φουρέιρα που πάει Γιουροβίζιον μ’ ένα «Fuego» εκπροσωπώντας την Κύπρο. Στο Madwalk 2018, όπως διαβάσαμε στο infecyprus.com, απ’ όπυ και οι φωτ., ερμήνευσε το χορευτικό τραγούδι «Gigi in Paradisco»  της Dalida σε μια νέα, διαφορετική εκτέλεση του τραγουδιού.  Ο σχεδιαστής μόδας που συμμετείχε η Ελένη Φουρέιερα ήταν ο ταλαντούχος Βρεττός Βρεττάκος.

Η 2η καλλιτέχνιδα που πάει φέτος Γιουροβίζιον και εμφανίστηκε στο Madwalk 2018 ήταν η Aisel από το Αζερμπαϊτζάν που είπε το κομμάτι «X My Heart» με το οποίο και θα ταξιδέψει στην Πορτογαλίς. Το δικό της σώου αφορούσε στα ρούχα του σχεδιαστή μόδας Απόστολου Μητρόπουλου. Στην αρχή η Aisel εμφανίστηκε  σε ένα πιάνο με graffiti να τραγουδά σε πιο αργή εκτέλεση και στην συνέχεια το τραγούδι άλλαξε τέμπο και έγινε πιο ρυθμικό.

Τέλος λαμπερή ήταν και η παρουσία της Γιάννας Τερζή, της φετινής εκπροσώπου της Ελλάδας στην Γιουροβίζιον της Πορτογαλίας, που τραγούδησε το κομμάτι «Όνειρο μου», (η εμφάνιση της είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα σε συνεργασία με την BSB). Όπως γράφει το infecyprus.com, τα έσοδα από τις πωλήσεις του συλλεκτικού φορέματος με το οποίο ντύθηκε, θα δοθούν στο «Αναρρωτήριο Πεντέλης», παράρτημα του Ιδρύματος "Μητέρα", το οποίο φιλοξενεί βρέφη και νήπια ηλικίας μέχρι 6 χρονών που έχουν ανάγκη ασφαλούς περιβάλλοντος, κοινωνικής φροντίδας, προστασίας και αποκατάστασης.

Η φωτ. είναι από το σάιτ www.missbloom.gr.

Η φωτ. είναι από το σάιτ www.missbloom.gr.

Η φωτ. είναι από το σάιτ www.missbloom.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight