Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας για το Εξοικονομώ: "Η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της"

Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών  Δυτικής Ελ...

Ανακοίνωση

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών  Δυτικής Ελλάδας του Τμήματος Δυτικής Ελλάδος σε ανακοίνωσή της αναφέρει για το πρόγραμμα "Εξοικονομώ Κατ΄οίκον".

"Το πρόγραμμα Εξοικονομώ II έχει πλέον ταλαιπωρήσει χιλιάδες συναδέλφους Μηχανικούς, πολίτες δυνητικά ωφελούμενους, καθώς και πλειάδα επαγγελματιών του τεχνικού κόσμου οι οποίοι αναμένουν εδώ και χρόνια μια ανάσα οικονομική στην συνεχιζόμενη κρίση.

Η κυβέρνηση συνεχίζει να δέχεται στωικά τις αποτυχίες του ηλεκτρονικού συστήματος που η ίδια αποφάσισε να εφαρμόσει για την υποβολή των αιτήσεων, με την διαδικασία επιλεξιμότητας των αιτήσεων να υποχρεώνει χιλιάδες μηχανικούς αφενός να υποβιβάζονται επιστημονικά και αφετέρου να βρίσκονται σε δύσκολη θέση απέναντι στους πελάτες τους οι οποίοι πλέον τους αντιμετωπίζουν με καχυποψία.

Σύμφωνα με απογευματινά στοιχεία της 19/3/2918 του ΥΠΕΝ, περίπου 14.500 ενδιαφερόμενοι έχουν ξεκινήσει να καταχωρούν στοιχεία, 6.500 βρίσκονται στο τελικό στάδιο και ήδη περί τις 500 αιτήσεις έχουν ολοκληρωθεί και πρωτοκολληθεί, την ίδια στιγμή που χιλιάδες άλλοι δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης και στις οθόνες τους λαμβάνουν το μήνυμα “502 Bad Gateway”.

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών ΔΚΜ/ΤΔΕ καλεί την ώστε να μην ευνοούνται ή να αποκλείονται από την πρόσβαση στα οφέλη της προκήρυξης, χιλιάδες πολίτες για λόγους δυσλειτουργίας του εργαλείου που χρησιμοποιείται".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις