Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παιδιατρική εξέταση και εμβολιασμός παιδιών Ρομά σε Ριγανόκαμπο και Βραχναίϊκα

Παιδιατρική εξέταση και εμβολιασμός παιδ...

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Υγεία για Όλους»

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Υγεία για Όλους», θα πραγματοποιηθεί κλινική Παιδιατρική εξέταση και εμβολιασμός παιδιών Ρομά, στις περιοχές Ριγανόκαμπος και Βραχναίϊκα στον Δήμο Πάτρας, στις 24 Μάρτίου (3η επίσκεψη). Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος και τον Ε.Ε.Σ.παράρτημα Πάτρας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «Με την Επιστημονική ευθύνη της κ. Βαρβαρήγου, καθηγήτρια Παιδιατρικής - Νεογνολογίας Παιδιατρική κλινική Π.Π.Ν.Πατρών, την Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Π.Δ.Ε., την Παιδιατρική κλινική του Π.Ν.’’Καραμανδάνειο’’, την Νοσηλευτική Υπηρασία του Ε.Ε.Σ.

Συμμετέχουν: E. Δημακοπούλου & Π. Μόσχος, παιδίατροι Παιδιατρική κλινική Π.Ν.Πατρών, Γ. Αγγελίδης Παθολόγος – Πνευμονολόγος, Δ/νση Δημ. Υγείας της Π.Δ.Ε., Β.Κολυπέρα, Επισκέπτρια Υγείας Π.Ν. ‘’Καραμανδάνειο’’, Α.Γιαννακοπούλου Νοσηλεύτρια – Εκ/τρια και Α.Μιχαήλ Εθελοντής Νοσηλεύτρια, Ε.Ε.Σ παράρτημα Πάτρας .

Ο καταυλισμός στην περιοχή Ριγανόκαμπος, είναι από τους πλέον επικίνδυνους, για την υγεία των παιδιών, τα οποία διαβιούν σε άθλιες συνθήκες.

Ευχαριστούμε θερμά τις Φ.Ε., για την δωρεά εμβολίων, τα οποία αυτή την περίοδο, είναι δυσεύρετα.».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις