Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Οι αδελφές Καραβαγγέλη συνεχίζουν την παράδοση του οικογενειακού κηροπλαστείου στο κατάστημα στην άνω πόλη της Πάτρας!

Οι αδελφές Καραβαγγέλη συνεχίζουν την πα...

Σε ένα σκηνικό παραμυθένιο!

Το κηροπλαστείο Καραβαγγέλη συνεχίζει την πολυετή του παράδοση, πλέον στο κατάστημα στην άνω πόλη της Πάτρας, στην οδό Γερμανου 81 (μεταξυ Λόντου και Μπουκαούρη).

Με κέφι, μεράκι, αφοσίωση και σεβασμό, οι αδελφές Άννα-Μαρία και Χαρά Καραβαγγέλη, μετά τα 90 και πλέον χρόνια δραστηριοποίησης της οικογένειας στην περιοχή του Μαρκάτου και συγκεκριμένα στην Αγίου Νικολάου, ανέβηκαν ψηλά στην άνω πόλη ανακαινίζοντας το κατάστημα που ήδη λειτουργούσε ως υποκατάστημα της επιχείρησης.

Το σκηνικό μοιάζει ομολογουμένως παραμυθένιο!

Ονειροπαγίδες γαϊτανάκια σημαιάκια στοιχεία διακόσμησης γάμου - βάπτισης συνθέτουν ένα παραμυθένιο σκηνικό αφού από τις εξωτερικές κιόλας καμάρες ειναι ολα επιμελημένα!

Τα κεριά μπήκαν στο παγκάρι, το μελισσόκερο μοσχοβολάει... Οι λαμπάδες κρεμάστηκαν από τις κανδινέλες... Κρόσια, κορδέλες, pon Pom διπλώθηκαν σε καρούλια... κόλες, ψαλίδια...
Όλα έτοιμα στο γνώριμο μεν ανακαινισμένο δε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΥ 81 μεταξύ Λόντου και Μπουκαούρη.

 

Με τις αδελφές Καραβαγγέλη πρόθυμες να δημιουργήσουν επί  τόπου μαζί σας τη λαμπάδα σας όπως ακριβώς επιθυμείτε. Φέρτε το μικρό ή μεγάλο αντικείμενο, παιχνίδι ή ό,τι πιο τρελό έχετε φανταστεί και ένα ειναι σίγουρο... θα δημιουργηθεί μια καλαίσθητη λαμπάδα γιατί άλλωστε αυτή ακριβώς ειναι η δέσμευση που χρόνια υπηρετούν. Μοναδικές καλαίσθητες λαμπαδες που θα λάμψουν!

Με δέσμευση λοιπόν στην παράδοση την ποιότητα και την υπευθυνότητα οι αδελφές Καραβαγγέλη συνεχίζουν να «φωτίζουν» όλες τις όμορφες στιγμές μας!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά