Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Το Αχαϊκό Εντελβαις στη FOOD EXPO 2018

Το Αχαϊκό Εντελβαις στη  FOOD EXPO 2018

Δείτε ΦΩΤΟ

Η εταιρεία  Εντελβαις συμμετείχε  στην μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη η οποία  προσελκύει  περισσότερους από 72.000 επισκέπτες της οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Μαζικής Εστίασης και της Ξενοδοχείας

Η Εντελβαις έχει να επιδείξει μια σειρά από νέα προϊόντα προσαρμοσμένα στις  αυξανόμενες απαιτήσεις και στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Ο ποιοτικός έλεγχος έχει αναδειχθεί σε βασική προτεραιότητα για την εταιρεία , σε συνδυασμό με τις καινοτόμες μεθοδολογίες τα προγράμματα και τα πρότυπα διαχείρισης της ποιότητας , οδηγώντας την εταιρία  σε ένα σύγχρονο παράδειγμα τόσο στην Ελλάδα όσο  και στο εξωτερικό.

Στο περίπτερο παραβρέθηκαν συνεργάτες του Δικτύου Εντελβαις  από ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και όλα τα διοικητικά στελέχη της εταιρίας.

Οι κ.κ. Βενιζέλος και Γιάννης Μιχαλόπουλος τόνισαν  μεταξύ άλλων:  «Ο τομέας του παγωτού και της ζαχαροπλαστικής τα τελευταία χρόνια  είναι χώρος μεγάλων επενδύσεων, αυτό  σημαίνει   αυξημένο ανταγωνισμό και διευρυμένα  συστήματα ποιότητας. Σε αυτό λοιπόν το κομμάτι έχουμε υποδειγματικά επενδύσει:  επίπεδο υψηλής ποιότητας , σχέσεις με τους πελάτες , αξιοπιστία , παραγωγικότητα…»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life