Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι συνταξιουχικές οργανώσεις "μετρούν τα όπλα στη φαρέτρα τους"

Οι συνταξιουχικές οργανώσεις "μετρο...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε περισσότερα

Ως εδώ και μη παρέκει λένε οι συνταξιουχικές οργανώσεις που το πρωί της Δευτέρας συγκεντρώθηκαν στο εργατικό κέντρο της Πάτρας για να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους. Στόχος των συνταξιούχων είναι ο προγραμματισμός δράσεων για το επόμενο διάστημα, με βάση και τις αποφάσεις των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων.

Συνάντηση-συζήτηση πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας συνταξιουχικοί σύλλογοι από την Αιτωλοακαρνανία την Αχαΐα και την Πελ/σο γενικότερα. Στόχος ήταν ο προγραμματισμός δράσεων για το επόμενο διάστημα , με βάση και τις αποφάσεις των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων.

Οι συνταξιούχοι επιδιώκουν τη συνεργασία όλων των σωματείων έτσι ώστε από κοινού να στηρίξουν και να οργανώσουν μια σειρά από δρασεις.

Οι συνταξιούχοι καλούν σε συσπείρωση όλων των σωματείων ώστε να διεκδικήσουν εκτός των άλλων και χρήματα που τους έχουν παράνομα παρακρατηθεί. Καλούν σε συνταξιουχική – εργατική κινητοποίηση σε κάθε επίπεδο και διαρκή επαγρύπνιση με συμμετοχή στις προγραμματιζόμενες δράσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις