Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Στο Podium Νέων Καλλιτεχνών στο Ωδείο της Φιλαρμονικής, ρεσιτάλ του Ευθύμη Κουκούλη

Πάτρα: Στο Podium Νέων Καλλιτεχνών στο Ω...

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, στις 20.30 με ελεύθερη είσοδο

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι συναυλίες του 20ου Podium Νέων Καλλιτεχνών, της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών. Ένα Θεσμό που δίνει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να παρουσιάσουν το πρόγραμμα των σπουδών τους, όταν βρίσκονται στο επίπεδο πριν το πτυχίο τους ή μετά από αυτό. Νεαρά παιδιά τα οποία παράλληλα με τις βασικές σπουδές Λυκείου ή με τις πανεπιστημιακές σπουδές που επέλεξαν, σπουδάζουν μουσική (ένα δύσκολο και απαιτητικό αντικείμενο) και τα καταφέρνουν.

Αριστεύουν στις επιλογές τους και τους αξίζει ένα μεγάλο “εύγε”, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 στις 20.30 το βράδυ, ο Ευθύμης Κουκούλης θα δώσει ρεσιτάλ κιθάρας, με ένα απαιτητικό πρόγραμμα, προετοιμάζοντας το πτυχίο του σε αυτό το μουσικό όργανο. Θα ερμηνεύσει έργα των, J.S. Bach, A. Barrios, F.M. Torroba.

Ο Ευθύμης Κουκούλης, έχει γεννηθεί το 1993 στην Πάτρα. Ξεκίνησε τις σπουδές του στην κλασική κιθάρα σε ηλικία 15 ετών, στην Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών με καθηγητή τον Χρήστο Τσαρούχη και σήμερα βρίσκεται στην τάξη του Διπλώματος.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια από διακεκριμένα ονόματα του οργάνου, όπως: Ε. Ασημακόπουλος, Λ. Ζώη, Sabrina Vlaskalic, A. Boranov, V. Gorbach, R. Dyens. Παράλληλα, στο ίδιο Ωδείο πραγματοποιεί τις σπουδές του στα Θεωρητικά της Μουσικής με καθηγήτρια την Μαρία Ανδρικοπούλου.

Είναι επίσης φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών, του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το ρεσιτάλ θα δοθεί στην Αίθουσα Συναυλιών της “Φιλαρμονικής”, στη Ρήγα Φεραίου 7 και Γκότση, στην Πάτρα με ελεύθερη είσοδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture