Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η ΝΕΑ ΛΑΡΑ ΚΡΟΦΤ- ΑΛΙΣΙΑ ΒΙΚΑΝΤΕΡ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40.000 ΘΕΑΤΕΣ

Η ΝΕΑ ΛΑΡΑ ΚΡΟΦΤ- ΑΛΙΣΙΑ ΒΙΚΑΝΤΕΡ ΠΡΟΣΕΛ...

Στις ΗΠΑ δεν νίκησε τον "Μαύρο Πάνθηρα" κι έμεινε δεύτερη

Mπορεί στις ΗΠΑ η πολυδιαφημισμένη νέα ταινία «Tomb Raider: Lara Croft», με την 30χρονη Αλίσια Βικάντερ στον διάσημο ρόλο από το ομώνυμο βίντεο γκέιμ που είχε ενσαρκώσει πρώτη η Αντζελίνα Τζολί, να μην κατέφερε το περασμένο τριήμερο της πρεμιέρας της, (16 - 18/3/2018) να πιάσει την κορυφή μένοντας 2η με περίπου 23,5 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις πίσω από το «Black Panther» του Ράιαν Κούγκλερ με τον Τσάντγουικ Μπόζμαν που πλέον έπιασε τα 605 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις μόνο στις ΗΠΑ, ωστόσο στην Ελλάδα η νέα Λάρα Κροφτ ήρθε άνετα 1η το τετραήμερο 15-18/3 με πάνω από 40.000 εισιτήρια σε 133 αίθουσες πανελλαδικά, σύμφωνα με το flix.gr.

Μπορεί να μην σάρωσε και οι κριτικές να είναι έτσι κι έτσι (όπως και να το κάνουμε η Τζολί είναι αξεπέραστη) εν τούτοις τα εισιτήρια της ταινίας που βγήκε σε διανομή της Tanweer, είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά. Και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων, το πολύ γρήγορο και γεμάτο δράση φιλμ όπου παίζουν και οι  Dominic West, Daniel Wu, Walton Goggins, Kristin Scott Thomas και ο Derek Jacobi, ήταν η 1η ταινία από πλευράς προσέλευσης θεατών το περασμένο 4ήμερο, κόβοντας κοντά στα 2.000 εισιτήρια και προσελκύοντας κι αρκετούς γονείς με παιδιά.

Παγκοσμίως η ταινία «Tomb Raider: Lara Croft», σε σκηνοθεσία Roar Uthaug μαζί με τις εισπράξεις της Αμερικής έχει ήδη φτάσει τα 126 εκατομμύρια δολάρια ενώ μεγάλη ήταν η επιτυχία του φιλμ στην αγορά της Κίνας.

Όσο για το φαινόμενο πλέον «Black Panther» της Μάρβελ, τι να πει κανείς. Παρέμεινε για 5ο συνεχόμενο σαββατοκύριακο στο νούμερο 1 του Αμερικάνικου box office και μαζί και με τις εισπράξεις από τον υπόλοιπο κόσμο συν των ΗΠΑ έχει φτάσει το απίστευτο νούμερο του 1 δις 183 εκατομμυρίων δολαρίων σε εισπράξεις! Στην χώρα μας συνεχίζει επίσης να κόβει εισιτήρια και έχει φτάσει σε 5 εβδομάδες τα περίπου 150.000 εισιτήρια.

To «Gringo - Ένας Ξένος στην Πόλη», που στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει μάλλον μέτρια με περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια σε δέκα ημέρες προβολής, ξεκίνησε να προβάλλεται στην Ελλάδα (και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare) κόβοντας το περασμένο 4ήμερο της πρεμιέρας του κοντά στα 3.600 εισιτήρια σε 35 αίθουσες πανελλαδικά. Πρόκειται για μία αρκετά αστεία περιπέτεια με έξυπνο, ανατρεπτικό στόρι και απίθανες ερμηνείες από τον Ντέιβιντ Ογιελόουο, την «αθυρόστομη» Σαρλίζ Θερόν, τον Τζόελ Έντγκερτον, τον Yul Vazquez, την Tάντι Νιούτον και τον 44χρονο Σάρλτο Κόπλεϊ.

Τέλος συμπαθητικά έχει πάει και η ταινία «Ο Θάνατος του Στάλιν» με τον Στιβ Μπουσέμι σε σκηνοθεσία Αρμάντο Ιανούτσι που παίζεται και στην Πάτρα, έχοντας κόψει σε 10 μέρες πανελλαδικά 15.000 εισιτήρια.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture