Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαψεύδει ότι ελεγκτής κατέβασε 14χρονο από τον προαστιακό της Πάτρας για 10 λεπτά του ευρώ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαψεύδει ότι ελεγκτής κατέβα...

Η εταιρεία καλεί όποιον επιβάτη είδε κάτι να την ενημερώσει

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αμφισβητεί ότι ελεγκτής του προαστιακού της Πάτρας κατέβασε από το τρένο 14χρονο μαθητή, επειδή δεν είχε δέκα λεπτά του ευρώ για να αγοράσει εισιτήριο. Η εταιρεία δηλώνει ότι από την Ένορκη Διοικητική Εξέταση που έκανε δεν προκύπτει τέτοιο περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του 14χρονου, κατήγγειλε ότι ελεγκτής του προαστιακού κατέβασε το γιό της από το τρένο, που πήγαινε προς Ρίο, στη στάση της Αγυιάς περιοχή την οποία δεν γνώριζε, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί καθώς του έλειπαν 10 λεπτά του ευρώ για να αγοράσει εισιτήριο.

Σάλος για την απόφαση ελεγκτή να κατεβάσει από τρένο της Πάτρας ανήλικο επειδή του έλειπαν 10 λεπτά για το εισιτήριο - H μητέρα του στο thebest.gr

Η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., σε σχέση με την καταγγελία για το περιστατικό που φέρεται να συνέβη στον Προαστιακό Πάτρας, την Πέμπτη 15 Μαρτίου, στο δρομολόγιο 12309 (αναχώρηση 15:34 από Πάτρα με προορισμό τον Άγιο Βασίλειο, στην πρώτη αυτοκινητάμαξα του συρμού), ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι:

Στον Προαστιακό Πάτρας, ήδη από τις 22 Φεβρουαρίου 2018 δεν εκδίδονται εισιτήρια επί των συρμών. Η έκδοση εισιτηρίων του Προαστιακού Πάτρας γίνεται αποκλειστικά από σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην πόλη της Πάτρας και σε επιλεγμένους σταθμούς. Επομένως, ο ελεγκτής εισιτηρίων δεν είχε στην κατοχή του εισιτήρια και δεν θα μπορούσε να προβεί σε πώληση.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. διερεύνησε άμεσα και επισταμένα την καταγγελία με ΕΔΕ, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα. Από τις αναφορές του προσωπικού, αλλά και στοιχεία που έχει (μέχρι στιγμής) στη διάθεσή της η εταιρία, δεν προκύπτει ότι το περιστατικό έλαβε χώρα.

Ωστόσο, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. παρακαλεί όποιον επέβαινε επί της ως άνω αμαξοστοιχίας και αντελήφθη το περιστατικό της καταγγελίας να επικοινωνήσει μαζί μας και να μας ενημερώσει.»

Διαβάστε επίσης:

ΕΔΕ για τον ανήλικο που κατέβασαν από το τρένο στην Πάτρα, για 10 λεπτά του ευρώ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις