Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το 6ο Tango Festival Patras

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το 6ο Tango Festival Patras

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 16 και 17/3/2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 6ο Tango Festival Patras, το οποίο διεξήχθη το διήμερο 16 και 17 Μαρτίου 2018. Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, στο Φεστιβάλ τάνγκο, υπήρξε κλίμα ενθουσιασμού, μιας και η διοργάνωση αλλά και οι καλεσμένοι χορευτές από τη Ρωσία ήσαν παραπάνω από αντάξιοι  των προσδοκιών.

Το Φεστιβάλ ξεκίνησε την Παρασκευή 16/3 με το  ταλαντούχο ζευγάρι που φιλοξενήθηκε και στο περσινό Φεστιβάλ,  Κώστας Δούκας και Αντιγόνη Πούλου από την Αθήνα.

Το Σαββάτο 17/3/2018 παρουσιάστηκε το show  που όλοι περίμεναν με αγωνία  από τον  Dmitry Vasin & Sagdiana Hamzina, που είναι πρωταθλητές στη Ρωσία και φιναλίστ  στο Παγκόσμιο διαγωνισμό Tango στο Buenos Aires, οι οποίοι ήρθαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Ρωσία.

Στη διάρκεια του Φεστιβάλ παραδίδονταν μαθήματα –σεμινάρια, ανάλογα με το επίπεδο εκμάθησης, από τους φιλοξενούμενους καταξιωμένους χορευτές και ήταν μοναδική ευκαιρία για όλους να διδαχθούν και να εξελίξουν τις τεχνικές τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι που ήρθαν από όλη την Ελλάδα για το Φεστιβάλ αυτό δε σταμάτησαν  να χορεύουν στις μιλόνγκας (βραδιές Αργεντίνικου Tango)  που συνόδευαν το Φεστιβάλ, αποδεικνύοντας πως το τάνγκο είναι ένας χορός κοινωνικός με πολύ πάθος!

Το 6ο Tango festival Patras που διοργανώθηκε από τα μέλη του Tango Farol ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά, καθώς τους διακρίνει η υψηλή τεχνική και ποιότητα και η πρωτοπορία, όπως αναφέρει τέλος το δελτίο Τύπου.  Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς τους  που όταν ζητήθηκε  η βοήθεια τους , υποστήριξαν  ο καθένας με το δικό του τρόπο το Φεστιβάλ.

Η διοργάνωση ήταν της σχολής TANGO FAROL & της συνεργάτιδας Βιβής Λουκοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight