Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Βραβεύτηκε ο Κρατικός Αερολιμένας Αράξου στη Ρωσία - Ποιος νέος προορισμός προστίθεται

Αχαΐα: Βραβεύτηκε ο Κρατικός Αερολιμένας...

Με το βραβείο Best Partner Greece

Το βραβείο Best Partner Greece με το οποίο διακρίθηκε ο Κρατικός Αερολιμένας Αράξου παρέλαβε σήμερα Δευτέρα 19 Μαρτίου από τον Περιφερειάρχη  Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα ο Αερολιμενάρχης Γιώργος Γκουβίτσας. Πρόκειται για τη διάκριση που προήλθε από τον  Ρωσικό τουριστικό οργανισμό  TEZ TOUR, στο πλαίσιο του θεσμού των διεθνών τουριστικών βραβείων Worldberry.

 

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη  14 Μαρτίου 2018, στη Μόσχα, καθώς  κάθε χρόνο ο TEZ TOUR με τα βραβεία TEZ Worldberry, επιβραβεύει συνεργάτες και φορείς, από όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται παγκοσμίως. Ο Κρατικός Αερολιμένας Αράξου διακρίθηκε για την αναβαθμισμένη παροχή υπηρεσιών στους τουρίστες. Το βραβείο παρέλαβε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας  που βρέθηκε  στην Μόσχα για τη συμμετοχή της Περιφέρειας στην 25η Διεθνή τουριστική έκθεση MITT 2018, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστα Καρπέτα.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η βράβευση του Κρατικού Αερολιμένα Αράξου. Ο στόχος μας να αυξήσουμε την επιβατική κίνηση και να ξεπεράσουμε κάθε προηγούμενη επίδοση με τη διακίνηση ταξιδιωτών μέσω του Αράξου επιτυγχάνεται. Κυρίως, όμως, γι αυτό που είμαστε περήφανοι είναι ότι βραβεύεται ένας περιφερειακός Κρατικός Αερολιμένας, όπως ο Άραξος, για την αναβαθμισμένη  παροχή υπηρεσιών προς τους τουρίστες. Ως Περιφέρεια καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την  ενίσχυση του Αεροδρομίου του Αράξου, τόσο σε υποδομές, όσο και ως προς την βελτίωση της προσβασιμότητας» τόνισε κατά τη σημερινή συνάντηση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Από την πλευρά του ο Αερολιμενάρχης Αράξου Γιώργος Γκουβίτσας ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προσωπικά τον Περιφερειάρχη για το διαρκές και έμπρακτο ενδιαφέρον.  Αναφερόμενος στον Κρατικό Αερολιμένα Αράξου είπε ότι το 2017 εμφάνισε  αύξηση της κίνησης κατά 22% σε σχέση με το 2016, διακινώντας συνολικά πάνω από 161.000 ταξιδιώτες. «Ήταν αριθμός ρεκόρ για τον Άραξο, αλλά φιλοδοξούμε φέτος να σπάσουμε το ρεκόρ» ανέφερε ο κ. Γκουβίτσας.

Επίσης συμπλήρωσε ότι αναμένεται να προστεθούν νέες πτήσεις. Σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις για απευθείας πτήση μεταξύ Λάρνακας – Αράξου, έπειτα από αίτημα που έχει καταθέσει Κυπριακή εταιρία. Καταλήγοντας επεσήμανε ότι «παρά τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές, ο Κρατικός Αερολιμένας Αράξου αναδεικνύεται σε ανταγωνιστικό  περιφερειακό αεροδρόμιο με ιδιαίτερη δυναμική».

«Στόχος μας είναι να ενισχυθούν οι αναπτυξιακοί τουριστικοί πόλοι, ώστε  η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να καταστεί ένας διακριτός τουριστικός προορισμός με ταυτόχρονη αύξηση της αναγνωρισιμότητας και της επισκεψιμότητας της περιοχής» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Καρπέτας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις