Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Aναβλήθηκε η δίκη της παπαδιάς και του εραστή της για τη δολοφονία του ιερέα - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Aναβλήθηκε η δίκη της παπαδιάς κα...

Η ιστορία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Για τις 27 Μαρτίου αναβλήθηκε η εκδίκαση τηε έφεσης που κατέθεσε ο δικηγόρος της παπαδιάς που μαζί με τον εραστή της τον Ιούνιο του 2013 καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του 54χρονου ιερέα Θανάση Αυγερόπουλου από τη Φωκίδα.

Δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη δολοφονία του άνδρα της και δεν είχε κανέναν λόγο να βάλει κανέναν να σκοτώσει τον ιερέα. Αυτό τόνισε ο συνήγορος της κατηγορουμένης κ. Λύτρας μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Νωρίτερα

Στο εδώλιο κάθονται πάλι σήμερα η παπαδιά και o εραστής της που τον Ιούνιο του 2013 καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του 54χρονου ιερέα Θανάση Αυγερόπουλου από τη Φωκίδα. Στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών θα αναβιώσει η ιστορία που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ηλεία: Τι λέει η παπαδιά που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της μαζί με τον εραστή της! (video)

Ωστόσο, λόγω του τηλεφωνήματος για τοποθέτηση βόμβας στα Δικαστήρια της Πάτρας, η κατηγορούμενη απομακρύνθηκε με κλούβα της αστυνομίας (φωτό). Πλέον έχει επιστρέψει και αναμένει στη δικαστική αίθουσα, μαζί με τον έταιρο κατηγορούμενο.

Η σύζυγος του δολοφονηθέντα ιερέα και o εραστής της είχαν καταδικαστεί ισόβια, ως δολοφόνοι του. Για σήμερα είχε προγραμματιστεί να δικαστούν σε δεύτερο βαθμό, από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο ΠατρώνΛόγω του τηλεφωνήματος για βόμβα στο δικαστικό μέγαρο και την εκκένωση του κτιρίου υπήρξε καθυστέρηση στην εκδίκαση των υποθέσεων και θεωρείται πιθανό  η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση να μην γίνει σήμερα.

Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση η παπαδιά και ο εραστής της ήταν η ηθική και ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του ιερέα. Φέρονται να του είχαν στήσει την ενέδρα, λίγο μετά τα Κρέσταινα και στο δρόμο για τη Ζαχάρω Ηλείας.

Μάλιστα δεν τους είχε αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Η παπαδιά είχε ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης  απόφασης,καθώς είχε υποστηρίξει πως δεν έβαλε ποτέ κανέναν να σκοτώσει τον άνδρα της.

Η δίκη σε πρώτο βαθμό είχε εκδικαστεί στο Αίγιο.

"Είμαι αθώα" δηλώνει η παπαδιά - Τα "ρίχνει" όλα στον εραστή της - Προφυλακίστηκαν και οι δύο - ΒΙΝΤΕΟ

Ηλεία: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του ιερέα - Ομολόγησαν η παπαδιά και ο ... εραστής της! Δείτε Φωτο

Ο ιερέας τη μοιραία μέρα είχε σταθμεύσει στην  Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας και σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από τη διασταύρωση Κρεστένων στο 34ο χλμ, για προσωπική ανάγκη της συζύγου του. Τη στιγμή που είχε απομακρυνθεί η σύζυγός του, άκουσε πυροβολισμούς και γυρνώντας είδε τον ιερέα, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο δολοφόνος τον πυροβόλησε και στη συνέχεα εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, το πτώμα έφερε κακώσεις στο θώρακα και το κεφάλι, που προέρχονται από πυροβόλο όπλο. Ακολούθησαν αποκαλύψεις που σόκαραν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις