Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι καιρό θα κάνει σήμερα και αύριο στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας - ΦΩΤΟ

Τι καιρό θα κάνει σήμερα και αύριο στην ...

Αναλυτική πρόγνωση

Πυκνές νεφώσεις σε κάθε σημείο του ορίζοντα το πρωί της Δευτέρας 19 Μαρτίου. Ο καιρός δείχνει από νωρίς τις διαθέσεις του, με κατα τόπους βροχοπτώσεις να αναμένονται τις επόμενες ώρες της ημέρας. Η θερμοκρασία βρίσκεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Ανατολικά

Ανατολικά

Ανατολικά

Βόρεια

Βόρεια

Βόρεια

Νότια

Νότια

Νότια

Δυτικά

Δυτικά

Δυτικά

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στην Πάτρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με εκδήλωση καταιγίδας, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 

Για αύριο Τρίτη 20/3, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

με στοιχεία και από meteo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις