Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Ξήλωσαν" την αερογέφυρα για τους πεζούς στις Ιτιές - Ήταν επικίνδυνη και εκτός χρήσης - ΦΩΤΟ

"Ξήλωσαν" την αερογέφυρα για τ...

Σήμερα το πρωί

Στην αποξήλωση της αερογέφυρας για τους πεζούς στην περιοχή των Ιτεών προχώρησε σήμερα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Πρόκειται για εργασίες που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα μια και η γέφυρα ήταν επικίνδυνη και πια δεν χρησιμοποιείτο.

Όπως εξηγεί στο thebest.gr o Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, η συγκεκριμένη παρέμβαση γίνεται στο πλαίσιο  ενός προγράμματος παρεμβάσεων, ασφαλτοστρώσεων και αναπλάσεων ύψους 3,2 εκ ευρώ που φτάνει μέχρι την Κάτω Αχαΐα. Μάλιστα πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής ζήτησαν τα ξύλα να μην τα πετάξει ο εργολάβος αλλά να παραχωρηθούν σε συλλόγους και φορείς για να τα αξιοποιήσουν οι ίδιοι, διαφορετικά.

Σήμερα το πρωί εκτελέστηκαν οι εργασίες και με τη συνδρομή της αστυνομίας ελήφθησαν προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα.

Ωστόσο δεν προβλέπεται αντικατάσταση της γέφυρας με καινούργια, καθώς εκτιμάται ότι πια δεν είναι τόσο απαραίτητη όσο στο παρελθόν, καθώς πια κοντά στο σημείο λειτουργούν περισσότεροι φωτεινοί σηματοδότες.

"Η ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΕΣΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! Μία χρονίζουσα Επιθυμία των Κατοίκων εγινε πραγματικότητα.Με την ευκαιρία αυτή ο Σύλλογος των κατοίκων ΙΤΕΩΝ Θέλει να ευχαριστήσει τις υπηρεσίες τηςΑντιπεριφέρειας ΑΧΑΙΑΣ και ειδικά τον Αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλο!!!!!!", έγραψε στο facebook o Ανδρέας  Σπηλιόπουλος, εκ μέρους του Συλλόγου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις