Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Τρεις άνδρες ακινητοποίησαν 18χρονο Ρουμάνο και του άρπαξαν 500 ευρώ

Αίγιο: Τρεις άνδρες ακινητοποίησαν 18χρο...

Τι λέει η αστυνομία

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ληστεία που διαπράχθηκε χθες το απόγευμα, σε χωριό του Αιγίου, σε βάρος 18χρονου υπηκόου Ρουμανίας. Όπως αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας:

Σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας, σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 36, 24 και 19 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και δυο ακόμα αγνώστων συνεργών τους.

Ειδικότερα οι τρεις δράστες, με το πρόσχημα ότι έψαχναν το σπίτι φιλικού τους προσώπου, μετεβησαν σε παράπηγμα όπου διέμενε ο 18χρονος στο Αίγιο, τον οποιο ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 560 ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν άμεσα επισταμένες έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των τριών ημεδαπών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις