Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χειροπέδες σε τρεις για τις πυρκαγιές σε Αρχαία Ολυμπία και Άσπρα Σπίτια -ΦΩΤΟ

Χειροπέδες σε τρεις για τις πυρκαγιές σε...

Οδηγούνται στον Εισαγγελέα

21:25 Συνελήφθησαν σήμερα από Ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου στο πλαίσιο του αυτοφώρου τρεις Έλληνες, Α.Ρ. του Γ. 68 ετών, ο Π.Α. του Α. 34 ετών και ο Γ.Β. του Β. 70 ετών, ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια σε αγροτοδασικές εκτάσεις στον Νομό Ηλείας και συγκεκριμένα στις περιοχές Αγίων Αποστόλων του Δήμου Πύργου, στα Άσπρα Σπίτια και στην Αρχαία Πίσα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας αντίστοιχα.

Οι προαναφερόμενοι με εντολή του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου θα οδηγηθούν αύριο Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 ενώπιόν του.

 

 

15:17 Σε ύφεση είναι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στους "Αγίους Αποστόλους". Υπό έλεγχο είναι η φωτιές στην Αρχαία Ολυμπία.

Οι πυροσβέστες όμως είναι αντιμέτωποι με μία νέα φωτιά, στα Κρέστενα και μία στην περιοχή του Γαμοστού, πίσω από τα Νιφοραίικα στην Αχαγιά.

Νωρίτερα

Δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στους «Αγίους Αποστόλους». Στο σημείο βρίσκονται 13 οχήματα της Πυροσβεστικής ενώ οι ισχυροί άνεμοι είναι το βασικό εμπόδιο που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Πυροσβέστες.

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται δύο  πυρκαγιές στην Αρχαία Ολυμπία. Στην περιοχή «Άσπρα σπίτια» βρίσκονται 4 οχήματα ενώ 3 οχήματα βρίσκονται στην περιοχή «Αρχαία Πίσσα»

Πρώτη ενημέρωση:11.03

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στην περιοχή των Αγ. Αποστόλων στον Πύργο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή "Άγιοι Απόστολοι"

Αυτή την ώρα σπεύδουν 8 οχήματα της Πυροσβεστικής ενώ την κατάσταση ισχυροί άνεμοι που φτάνουν τα 7 μπορφόρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις