Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Είδαμε τον πατρινό δημοσιογράφο Χριστόδουλο Αθανασάτο στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη-ΦΩΤΟ

Είδαμε τον πατρινό δημοσιογράφο Χριστόδο...

Το βράδυ της Παρασκευής

Τον πατρινό δημοσιογράφο Χριστόδουλο Αθανασάτο που ζει και εργάζεται στην Αμερική είδαμε το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή «φως στο Τούνελ. Από το κανάλι "New Greek Tv" όπου εργάζεται είχε μία απευθείας διαδικτυακή σύνδεση με την εκπομπή, στο πλαίσιο υπόθεσης που ερευνούσε η Αγγελική Νικολούλη.

Πρόκειται για την υπόθεση του αριστούχου φοιτητή της Νομικής Σταύρου Δρίβας 20 χρόνων, που έμενε με την οικογένεια του στο Χέμστεντ της Αστόρια, καταγγέλλεται ότι έπεσε θύμα ληστείας και άγριου bullying   από την «σκληρή» παρέα των Ελλήνων, που θεωρούσε φίλους του…

Το σκηνικό του τρόμου διαδραματίστηκε στην τουριστική παραλία της Βιρτζίνια, όπου είχαν πάει εκδρομή τον Ιούνιο του 2004.

Ο Σταύρος που έπασχε από άσθμα, είχε υδροφοβία και δεν ήξερε κολύμπι, βρέθηκε πνιγμένος και κανείς απ΄την παρέα του δεν είπε την αλήθεια.

Οι αντιφάσεις τους, το γεγονός ότι εξαφανίστηκαν αμέσως μετά το συμβάν, τα χρήματα του θύματος που έκαναν φτερά και η ελλιπής έρευνα των Αρχών, πυκνώνουν  το μυστήριο.

Η περιπέτεια που ξεκίνησε από την παραλία της Βιρτζίνια, επεκτάθηκε στη Νέα Υόρκη και συνεχίστηκε στην Ελλάδα όπου ζήτησαν καταφύγιο κάποιοι «σκληροί» της παρέας.  Ο πατέρας του άτυχου νέου βασανίζεται εδώ και δεκατέσσερα χρόνια για να ανοίξει ξανά ο φάκελος, ν’ αποκαλυφθεί το έγκλημα και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Ένας από αυτούς μίλησε στο «Τούνελ»επιμένοντας στην εκδοχή του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight