Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανελλήνιος διαγωνισμός φιλοσοφικού δοκιμίου από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Πανελλήνιος διαγωνισμός φιλοσοφικού δοκι...

Ο διαγωνισμός απευθύνεται προς τους μαθητές της Β΄ Λυκείου

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, διά του Τμήματος Φιλοσοφίας και με την υποστήριξη του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ (ΚΕΣ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων (Π.Ε.Φ.), διοργανώνει τον 7ο Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό Φιλοσοφικού Δοκιμίου υπό το γενικό θέμα: «Τεχνολογία & Φιλοσοφία».

Ο διαγωνισμός απευθύνεται προς τους μαθητές της Β΄ Λυκείου, χωρίς να αποκλείονται ενδιαφερόμενοι μαθητές άλλων τάξεων του Λυκείου, και στοχεύει στην καλλιέργεια του φιλοσοφικού λόγου στους μαθητές της Β΄/θμιας εκπαίδευσης και, μέσω αυτών, γενικότερα στην προαγωγή της φιλοσοφικής σκέψης στην ευρύτερη κοινωνία.

Ο Πανελλαδικός Διαγωνισμός Φιλοσοφίας διεξάγεται σε δύο φάσεις, μια προκριματική που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018, και μια τελική φάση που θα διεξαχθεί στις 27 και 28 Απριλίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου.

Ο διαγωνισμός, όπως κάθε χρόνο, έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες συμμετοχές από το σύνολο σχεδόν των Διευθύνσεων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας. Περισσότερα στοιχεία στο: https://contest.philosophy-upatras.gr/.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις