Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σχολική ημερίδα για τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου

Σχολική ημερίδα για τη λειτουργία του αν...

Την 18 Μαρτίου 2018 στο συνεδριακό του Πανεπιστημίου

Την Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρου του Πανεπιστημίου, μαθητές Λυκείων, Γυμνασίων, Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας καθώς και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πύργου θα λάβουν μέρος στη σχολική Ημερίδα «Ο Εγκέφαλός μας». Η εκδήλωση πραγματοποιείται για δωδέκατη συνεχή χρονιά και συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πατρών, την Ελληνική Εταιρεία για τις Νευροεπιστήμες και τα συμμετέχοντα σχολεία.

Η Ημερίδα λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο», η οποία αποτελεί μία διεθνή εκστρατεία πληροφόρησης για την έρευνα του Νευρικού Συστήματος και συντονίζεται από την European Dana Alliance for the Brain, την Federation of European Neuroscience Societies, την International Brain Research Organization. Συμμετέχουν τα Σχολεία της πόλης μας: Πειραματικό ΓΕΛ (EYEWIRΕ: 20.000 νευρώνες κάτω από τον αμφιβληστροειδή), 12ο ΓΕΛ (Το σπίτι της ψυχής), 9ο Γυμνάσιο (Ο εγκέφαλος αναδιοργανώνεται: προς το καλό ή το κακό;), 21ο Γυμνάσιο (Τραγουδώντας τις ιδιότητες του εγκεφάλου), Πρότυπο Πειραματικό Γυμν. Παν. Πατρών (Έτσι είναι… αν έτσι νομίζετε: Εγκέφαλος και πρόσληψη), 50ο Δημοτικό Σχολείο (Παίζω με τον εγκέφαλο) και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πύργου (Παίζοντας με συναισθήματα).

Η εκδήλωση εντάσσεται στη δράση του Πανεπιστημίου «Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο» και τον συντονισμό της έχει αναλάβει η αναπλ. καθηγήτρια του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Μαριγούλα Μαργαρίτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις