Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας: Παλεύουμε για έναν κόσμο χωρίς Αμβρόσιους

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας: Παλεύουμε για ένα...

Σκληρή ανακοίνωση από τους Νεολαίους του κυβερνώντος κόμματος

Πλήγμα για τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μας, χαρακτηρίζει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας  την δικαστική απόφαση αθώωσης του Μητροπολίτη Αμβρόσιου. Σε ανακοίνωση των νεολαίων του κόμματος τονίζεται ότι θα συνεχίσουν να παλεύουν για ένα κόσμο χωρίς Αμβρόσιους.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Εχθές, Πέμπτη 15 Μαρτίου, εκδικάστηκε η μήνυση που είχαν καταθέσει εννέα πολίτες, ενάντια στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας,  Αμβρόσιο, για δημόσια υποκίνηση βίας και μίσους και για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος λόγω των χυδαίων δηλώσεων του απέναντι σε συνανθρώπους μας.

Το δικαστήριο αποφάσισε να αθωώσει τον Μητροπολίτη χωρίς να έχει γίνει γνωστό το σκεπτικό της εν λόγω απόφασης, που αποτελεί πλήγμα για τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μας.

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος καταφέρεται συστηματικά εναντίον των ομοφυλόφιλων, των άθεων, των μεταναστών, των αριστερών και γενικά εναντίον όσων δεν ζουν με βάση τις υποδείξεις του, ενώ με τις δηλώσεις του δεν δίστασε να στιγματίσει και ψυχικά πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Μπορεί το δικαστήριο με μια πρωτοφανή και ντροπιαστική απόφαση να τον αθώωσε, ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος και τα ακραία ρατσιστικά και μισαλλόδοξα κηρύγματα του ωστόσο πρέπει να απομονωθούν από τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα τη νεολαία, μέσα από τους αγώνες για έναν κόσμο που θα τους χωράει όλους, έναν κόσμο με δημοκρατία, δικαιοσύνη και ανθρώπινα δικαιώματα.

Εμείς ως Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ είμαστε στο πλάι όσων βιώνουν καθημερινά στη ζωή τους τον ρατσισμό και τον κοινωνικό στιγματισμό, όπως η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και οι μετανάστες και θα συνεχίζουμε να παλεύουμε για έναν κόσμο χωρίς Αμβρόσιους.»

Διαβάστε επίσης:

Καταδρομική αντιεξουσιαστών σε ναό στην Αθήνα, για την αθώωση Αμβρόσιου

Μπράβο… στον ακροδεξιό Αμβρόσιο, …μπράβο και στους δικαστές που τον αθώωσαν!

Ποιος πραγματικά είναι ο «χωροφύλακας» των Καλαβρύτων, μετέπειτα Μητροπολίτης Αµβρόσιος

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις