Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Μπράβο… στον ακροδεξιό Αμβρόσιο, …μπράβο και στους δικαστές που τον αθώωσαν!

Μπράβο… στον ακροδεξιό Αμβρόσιο, …μπράβο...

Ό,τι και να πεις είναι λίγο

Ο ακροδεξιών πεποιθήσεων δεσπότης Αμβρόσιος αθωώθηκε. Κάθισε στο σκαμνί μετά από μήνυση πολιτών επειδή είχε γράψει το εξής άρθρο:

«Ε λοιπόν αυτούς τους ξεφτιλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν!

Είναι άτομα με διανοητική διαταραχή! Δυστυχώς αυτοί είναι τρις-χειρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους, που ζουν στα τρελλοκομεία! Μη διστάζετε, λοιπόν! Όταν και όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μην τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι!»

Όλοι τότε καταλάβαμε ότι αναφερόταν στους ομοφυλόφιλους. Αυτό κατάλαβαν και οι πολίτες που τον μήνυσαν.

Σήμερα στο δικαστήριο,  ο Αμβρόσιος υποστήριξε ότι οι χαρακτηρισμοί και οι παροτρύνσεις δεν αναφέρονταν στους ομοφυλόφιλους, αλλά στους πολιτικούς.

Αν, εκτός από ακροδεξιός, δεν είναι και ψευτάκος ο δέσποτας, προκειμένου να γλυτώσει από μια καταδίκη, τότε σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δικαστική απόφαση είναι απολύτως νόμιμο να αποκαλείς τους πολιτικούς «εκτρώματα της φύσης» και να καλείς τον κόσμο «να τους φτύνουν».

Να ρωτήσω με την ευκαιρία: αν αύριο το πρωί φτύσω τον πρώτο πολιτικό που θα βρω μπροστά μου θα με συλλάβουν; Θα έχω κάνει κάτι παράνομο; Μα τον …θεόπνευστο λόγο του δέσποτα θα έχω εισακούσει.

Μπράβο λοιπόν στο δέσποτα που μας δείχνει το δρόμο της …αντίστασης στους πολιτικούς, μπράβο και στους δικαστές για την απόφασή τους… (Θου Κύριε, για να μην το ανοίξω και όσα είπε ο δέσποτας μοιάζουν με εγκώμια μπροστά σε όσα εκστομίσω… Και για τον δέσποτα, και για τους δικαστές, και για κάτι αυτοδιοικητικούς που πήρε το μάτι μου στα δικαστήρια προς συμπαράσταση του ακροδεξιού)

Ν.Π.ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Αίγιο ΤΩΡΑ: Αθώος ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος- Λ. Καλοβρυνάς στο thebest.gr: Ο αγώνας για τα ανθρώπινα δικαιώματα συνεχίζεται -ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις