Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κουτάβι πέθανε κατά τη διάρκεια πτήσης και η αεροπορική εταιρεία ανέλαβε την ευθύνη

Κουτάβι πέθανε κατά τη διάρκεια πτήσης κ...

Απαρηγόρητη η 11χρονη που το "έχασε"

Ένα κουτάβι άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια πτήσης της αεροπορικής εταιρείας United Airlines. Όλα δείχνουν ότι μετά από εντολή της αεροσυνοδού οι ιδιοκτήτες του το τοποθέτησαν στο ντουλαπάκι των χειραποσκευών το οποίο βρισκόταν πάνω από τα καθίσματα

Φαίνεται ότι το γαλλικό μπουλντόγκ, που πέθανε στη διάρκεια πτήσης από το Χιούστον στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα, έπαθε ασφυξία.

Να σημειώσουμε ότι η αεροσυνοδός που ζήτησε να τοποθετηθεί το κουτί του κουταβιού στο ντουλάπι, υποστήριξε ότι δεν ήξερε πως ο σκύλος ήταν μέσα στο κουτί μεταφοράς.

Η αεροπορική εταιρεία ανέλαβε την ευθύνη για το θάνατο του κουταβιού και έκανε την παρακάτω ανακοίνωση:  «Αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη γι’ αυτή την τραγωδία, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και δεσμευόμαστε να τη στηρίξουμε» αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. «Διερευνούμε το τι ακριβώς συνέβη για να αποτρέψουμε επανάληψη τέτοιου περιστατικού. Τα κατοικίδια δεν θα πρέπει ποτέ να τοποθετούνται στο ντουλαπάκι αποσκευών πάνω από τα καθίσματα».

Το κουτάβι ήταν ο καλύτερος φίλος μιας 11χρονης η οποία, όπως είναι λογικό, είναι απαρηγόρητη

Πηγή:dailymail

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις