Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μίνι... καλοκαίρι το Σαββατοκύριακο με θερμοκρασίες κοντά στους 30 βαθμούς και ισχυρούς νοτιάδες

Μίνι... καλοκαίρι το Σαββατοκύριακο με θ...

Οι εκτιμήσεις των μετεωρολόγων

Θα ξεπεράσει και τους 25 βαθμούς ο υδράργυρος σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και νότιας Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο συνοδεία όμως πολύ ισχυρών κατά τόπους νοτιάδων!!.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται σταδιακά απο την ερχόμενη εβδομάδα όμως θα πρέπει να περιμένουμε έως και την ερχόμενη Πέμπτη για να δούμε αν αυτή θα έχει και χειμωνιάτικα χαρακτηριστικά κυρίως για την κεντρικη και βορεια Ελλάδα, όπως σας έχω ενημερώσει εδώ και μέρες και το δείχνουν και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία.

Δυστυχώς η ανομβρία στην νοτια νησιωτική Ελλάδα και κυρίως στην Κρήτη τείνει να πάρει ανησυχητικές διαστάσεις καθώς δεν προβλέπονται αξιόλογες βροχές στο άμεσο καιρικό μέλλον!

«Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ύψη». Με αυτή τη φράση ο γνωστός μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός  από την πλευρά του προειδοποιεί για το μίνι… καλοκαίρι που έρχεται τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (14/03/2018) στον ΑΝΤ 1, ανέφερε πως στην Κρήτη ο υδράργυρος το Σάββατο δεν αποκλείεται να αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις