Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 14 Μαρτίου

Τα ζώδια για σήμερα 14 Μαρτίου

Οι πρόσφατες επιτυχίες και αποτυχίες τριγυρίζουν στο μυαλό μας…

ΚΡΙΟΣ
Η πραγματικότητα σε άρπαξε, σε σήκωσε στον αέρα, σε ταρακούνησε και σε πέταξε στο έδαφος αρκετές φορές, αφήνοντάς σε αποπροσανατολισμένη. Νόμιζες ότι ήξερες πού πήγαινες αλλά πλέον δεν είσαι τόσο σίγουρη για τον επαγγελματικό προορισμό σου. Ενδεχομένως να αισθάνεσαι ότι εισβάλλεις σε μία εμπόλεμη κατάσταση. Αν και όλα πλέον μοιάζουν πιο ήρεμα, εσύ πρέπει να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις σου. Η διαύγεια έρχεται μετά από μία γερή δόση στοχασμού. Κάνε τις απαραίτητες αλλαγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Στα αισθηματικά σου όλα θα κυλήσουν πιο όμορφα σήμερα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αν και είσαι αβέβαιη για το καλύτερο μονοπάτι που μπορείς να έχεις μπροστά σου, πλέον έχεις περισσότερες ερωτήσεις από απαντήσεις. Θα αισθανθείς άνετα με μία αργή αλλά σταθερή αρχή σε αυτήν την νέα σου περιπέτεια μόλις μπορέσεις να δεις την πρόοδό σου. Ευτυχώς, γνωρίζεις ήδη ότι τα σχέδιά σου θα διαφοροποιηθούν καθώς θα αποκτάς περισσότερες πληροφορίες. Η αποφασιστικότητά σου, σε συνδυασμό με μία μεθοδική έναρξη, βελτιώνουν τις πιθανότητές σου να φτάσεις στον προορισμό σου σε χρόνο ρεκόρ. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αλλά δείξε προσοχή. Ιδανική στιγμή να κάνεις μία φρέσκια αρχή στη σχέση σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι πολύ εύκολο να παίζεις το θύμα όταν κάτι απειλεί τα σχέδιά σου. Αλλά είναι απίθανο αυτό που θα συμβεί τώρα να σου προκαλέσει έκπληξη αφού γνώριζες εκ των προτέρων τι θα μπορούσε να πάει λάθος. Ακόμα και αν οι σημερινές δυσκολίες συνδέονται με τα γεγονότα του χθες, δεν θα κερδίσεις τίποτα αν κλαίγεσαι και παραπονιέσαι για αυτές. Δες την κατάσταση με μία πιο ψύχραιμη και αποστασιοποιημένη ματιά και προσπάθησε να βρεις τι μπορείς να κάνεις τώρα προκειμένου να μειώσεις την αντίσταση που δέχεσαι. Η αντικειμενικότητα είναι φίλη σου. Έχεις ξεκινήσει να αναζητείς τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Στα αισθηματικά σου έρχονται καλύτερες μέρες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν χρειάζεται να αρνείσαι σήμερα τα πάντα, ειδικά δε αφού γνωρίζεις ότι οι προσπάθειές σου θα ωφελήσουν αρκετούς στο μέλλον. Ωστόσο, οι αλτρουιστικές σου προθέσεις είναι μόνο ένα μέρος της μεγάλης εικόνας. Το να κάνεις τους άλλους να αποδεχτούν τις ιδέες σου δεν θα είναι εύκολο. Αλλά, δεν μπορείς να εγκαταλείψεις τώρα επειδή έχεις αναλάβει μία σημαντική αποστολή. Φαντάσου ότι είσαι ένα ορμητικό ποτάμι που ρέει. Σίγουρα θα συναντήσεις αντίσταση αλλά τελικά κάποια εμπόδια δεν θα σταθούν ικανά να τερματίσουν το ταξίδι σου. Τίποτα δεν έχει τη δύναμη να σε εμποδίσει, όταν εσύ είναι αποφασισμένη να υλοποιήσεις το πεπρωμένο σου. Στα οικονομικά σου, η περίοδος είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων. Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι χρειάζεται να κάνεις κάποιες κινήσεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου.

 

ΛΕΩΝ
Μπορείς να συνεχίσεις να μοιάζεις αποφασισμένη και εργατική αλλά μέσα σου παλεύεις. Τα αισθήματα της απόγνωσης «σιγοκαίουν» επειδή θεωρείς ότι οι άλλοι δεν σου επιτρέπουν να συνεισφέρεις όσο θα ήθελες. Ενδεχομένως να θεωρείς ότι καταπιέζεται η δημιουργικότητά σου αλλά δεν θες απαραίτητα να παραδεχτείς την ήττα και να παραιτηθείς από τη δουλειά σου. Συνέχισε να δείχνεις τον καλύτερο εαυτό σου ενώ παράλληλα με ήσυχο τρόπο ανέπτυξε τις ιδέες σου. Θα φτάσει σύντομα η ώρα που θα μπορέσεις να ανοίξεις τα φτερά σου. Υπομονή, η ζωή είναι ένα υπέροχο έργο που εξελίσσεται. Χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά σου, καθώς το τελευταίο διάστημα έχεις κάνει πολλά έξοδα. Στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου επικρατεί ηρεμία, κάτι που άλλωστε αναζητούσες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θεωρείς ότι επιτέλους έχεις μια βιώσιμη λύση στα προβλήματα της δουλειάς σου, που μέχρι πρότινος σε ενοχλούσαν. Ωστόσο, με μία πιο εξονυχιστική ματιά ή παίρνοντας πρωτοβουλίες θα αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι ξεκίνησες με εσφαλμένη εντύπωση ή ότι κατέληξες σε ένα λάθος συμπέρασμα. Όπως και να έχει πρέπει να σταματήσεις να επανεκτιμάς την επιλογή σου και να κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις για να μπορέσεις ξανά να βρεις το δρόμο σου. Δεν υπάρχει λόγος να επιτρέψεις στην υπερηφάνεια σου να σε σταματήσει από το να φτάσεις στον προορισμό σου. Μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα. Φρόντισε να περάσεις μία όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Είσαι διατεθειμένη να κάνεις ό,τι χρειαστεί προκειμένου να δηλώσεις τις προθέσεις σου σήμερα. Αντί να υιοθετήσεις τις απόψεις της ομάδας, θες όλοι να δουν την μη συμβατική οπτική σου. Παρόλα αυτά, το να είσαι απέναντι σε όλους μπορεί να είναι πιο περίπλοκο από ό,τι νομίζεις, ειδικά αν οι άλλοι θέλουν από σένα να δουν πράξεις και όχι ιδέες. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να αλλάξεις τη δική σου άποψη για να αρέσεις στους άλλους όταν εσύ είσαι που βλέπεις καθαρά. Καλό είναι να κάνεις έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου, γιατί είσαι επιρρεπής στα περιττά έξοδα. Φρόντισε να περάσεις περισσότερο και ποιοτικό χρόνο με τον αγαπημένο σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αναρωτιέσαι αν η μέθοδος επίλυσης αγχωτικών θεμάτων στη δουλειά σου είναι η καλύτερη προσέγγιση. Ενδεχομένως ακόμα και να σκέφτεσαι ότι το σχέδιό σου είναι μία έξυπνη απόπειρα να αποφύγεις τα βαθύτερα ζητήματα που βρίσκονται στη σκιά. Αλλά, οι παρατηρήσεις σου είναι σημαντικές και μπορούν να επηρεάσουν τις ενέργειες των γύρω σου. Μην συγκρατείσαι επειδή φοβάσαι τις συνέπειες. Μετάδωσε το μήνυμά σου και θα δεις ότι θα έχεις άμεσα αποτελέσματα αποφεύγοντας τις συγκρούσεις σήμερα. Αυτή είναι η διαδικασία ομαλής επούλωσης στα εργασιακά. Προσπάθησε να διατηρήσεις ένα καλό πρόγραμμα στα οικονομικά σου και να μην κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Ο ερωτισμός σου δεν κρύβεται και αυτό θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις τη σχέση σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα χθεσινά σου σχέδια μπορεί να έρχονται σε αντίθεση σήμερα και να σε στέλνουν στην γραμμή εκκίνησης ξανά ενώ εσύ θεωρούσες ότι είχες προχωρήσει. Αλλά ένα εμπόδιο δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα ο λόγος μίας μακροπρόθεσμης καθυστέρησης. Απλά το σύμπαν σε πληροφορεί ότι η προετοιμασία που έχεις κάνει δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Μην σπαταλάς το χρόνο σου προσπαθώντας να αναλύσεις το πώς έφτασες σε αυτή την άβολη κατάσταση. Ανάλαβε δράση και φρόντισε να διορθώσεις τα εμφανή προβλήματα που πρέπει να λυθούν πριν επιστρέψεις στην δημιουργία. Μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις για τα οικονομικά σου. Χαλάρωσε και απόλαυσε μία ήρεμη ημέρα με τον αγαπημένο σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί τα σήματα που εκπέμπεις να δείχνουν ότι η ενέργειά σου φθίνει. Είναι πιθανό να έχεις εργαστεί τόσο σκληρά που τα πάντα πλέον να σε καλύπτουν. Αλλά θα ήταν αφόρητα άβολο αν αισθανόσουν άρρωστη αυτή τη στιγμή καθώς το ανοσοποιητικό σου σύστημα έχει αδυνατίσει. Ευτυχώς για σένα, υπάρχουν σταθερά πράγματα που μπορείς να κάνεις προκειμένου να διασφαλίσεις την φυσική σου ευημερία. Μην περιμένεις ώσπου να είναι πολύ αργά. Απλές βελτιώσεις στις καθημερινές σου συνήθειες μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές διαφορές, όπως να γυμνάζεσαι τακτικά, να τρως και να κοιμάσαι καλά. Θα δεχθείς οικονομικές προτάσεις που είναι ιδανική στιγμή να συζητήσεις σοβαρά. Ο έντονος ερωτισμός σου θα σε βοηθήσει να περάσεις πολύ καλά με τον αγαπημένο σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα φαίνεται πως τα πάντα αφορούν σε σένα. Αν και συχνά φαίνεται ότι είσαι χαρακτήρας σε έργο κάποιου άλλου, τώρα θες να είσαι η πρωταγωνίστρια της δική σου ιστορίας. Αλλά πρέπει να δείξεις στους άλλους τι χρειάζεσαι αν θες και από αυτούς να παίξουν το δικό τους ρόλους σωστά. Είναι ρίσκο να ζητήσεις από τους άλλους κάτι καθώς μπαίνει στο στόχαστρο η ευάλωτη πλευρά σου. Παρόλα αυτά είναι σημαντικό να απωθήσεις τους φόβους σου και να κυνηγήσεις πιο υψηλούς στόχους. Θα δεις μικρή άνοδο στα οικονομικά σου, αρκεί να φροντίσεις να τα διαχειριστείς σωστά. Είναι σημαντικό να κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, προσπάθησε να είσαι ήρεμη, ο εκνευρισμός δεν οδηγεί πουθενά.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η εμπειρία της σκοτεινής πλευράς της ψυχής σου μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα καταλυτικό γεγονός που θα αλλάξει τα πάντα. Αν και τα σημαντικά ζητήματα στη ζωή σου παραμένουν και σήμερα, η στάση σου απέναντί τους εξελίσσεται. Αντί να αποδεχθείς την τωρινή σου μοίρα, είσαι πανέτοιμη να την αλλάξεις σύμφωνα με το σχέδιό σου. Και αντί να θεωρείς ότι οι ευκαιρίες σου για επιτυχία σβήνουν, μπορείς να δεις ένα ζωτικό μονοπάτι για το μέλλον, το οποίο μπορείς να κυνηγήσεις. Ήρθε η στιγμή να κυνηγήσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Με τον αγαπημένο σου φαίνεται ότι θα περάσεις μία όμορφη ημέρα.

πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being