Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Μάχη" έξω από τα συμβολαιογραφεία για τους πλειστηριασμούς - Αντιδρούν στα μέτρα φύλαξης οι αστυνομικοί

"Μάχη" έξω από τα συμβολαιογρα...

Συγκέντρωση και σήμερα στο Ειρηνοδικείο

Οι συμβολαιογράφοι της Πάτρας σταμάτησαν την αποχή και ανοίγει πλέον ο δρόμος για την πιστοποίησή τους και τη διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και στην Αχαϊα.

Όπως αναφέρθηκε και στο ρεπορτάζ του thebest ( Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί στην Πάτρα - Στο "σφυρί" ακίνητο Πατρινού για 50.000 ευρώ - Τι θα κάνουν οι αλληλέγγυοι) ήδη έχει πιστοποιηθεί ένας συμβολαιογράφος στην Πάτρα κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι η διαδικασία θα ξεκινήσει άμεσα.

Μάλιστα πέραν των δυο συμβολαιογράφων του Εφετείου Πατρών αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι, ιδιώτες τη διαδικασία.

Σήμερα αναμένεται η διενέργεια του τελευταίου πλειστηριασμού εκτός Πατρών για ακίνητο της πόλης, αξίας 1.000.000 ευρω της πόλης. Το ακίνητο βγαίνει στο σφυρί για οφειλή 50.000 ευρώ.

Σήμερα, όπως κάθε Τετάρτη, τα μέλη των κινήσεων που εναντιώνονται στους πλειστηριασμούς θα βρίσκονται έξω από το Ειρηνοδικείο της Πάτρας.

Πλέον η… μάχη θα αρχίσει να δίνεται έξω από τα Συμβολαιογραφεία κι έτσι οι συγκεντρώσεις στο εξής θα γίνονται κατόπιν συνεννόησης των μελών των κινήσεων .

Ήδη πάντως η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων με μία αιχμηρή ανακοίνωση, αντιτίθεται στις διαταγές για την απασχόληση αστυνομικών στη φύλαξη συμβολαιογραφικών γραφείων μέσω ανακοίνωσης, υπό τον τίτλο: «Δεν θα ξεσπιτώσουμε εμείς τους Έλληνες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις