Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εξηγήσεις στην Κτηματική δίνει σήμερα ο Πελετίδης για τις παρεμβάσεις στην παραλιακή του Ρίου

Εξηγήσεις στην Κτηματική δίνει σήμερα ο ...

Ο δρόμος είχε υποστεί σοβαρές ζημιές από έντονα καιρικά φαινόμενα

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, έχει κληθεί από την προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας νομού Αχαΐας (που αποτελεί υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών), να προσέλθει την Τετάρτη, 14/3/2018, στα γραφεία της Υπηρεσίας,  για να δώσει εξηγήσεις για τις παρεμβάσεις των υπηρεσιών του Δήμου στην παραλιακή οδό Ποσειδώνος στο Ρίο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου "πρόκειται για εργασίες που πραγματοποίησε ο Δήμος, στις 27 και 28 Φεβρουαρίου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες ζημιές που είχαν προκληθεί, εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας στους παραλιακούς δρόμους του Ρίου και του Ακταίου παρότι είναι ιδιοκτησία του Υπουργείου Οικονομικών και θεωρούνται χώροι αιγιαλού και παραλίας.

Οι παρεμβάσεις ήταν αναγκαίες, για την ασφάλεια των διερχομένων και  την εξασφάλιση της κυκλοφορίας σε δρόμους που εξυπηρετούν χιλιάδες συνδημότες μας.

Με δεδομένο ότι η Κτηματική Υπηρεσία ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών, καλούμε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους της κυβέρνησης στην περιοχή,  που το προηγούμενο διάστημα ήταν λαλίστατοι χρεώνοντας στην Δημοτική Αρχή την ευθύνη για την κατάσταση των παραλιακών οδών, να πάρουν θέση και να καταδικάσουν το γεγονός. Απαιτούμε να σταματήσει τώρα κάθε είδους δίωξη του Δημάρχου και των Υπηρεσιών του Δήμου γιατί έκαναν το καθήκον τους".

 

Πάτρα: "Μπαλώνει" τις λακκούβες στο Ρίο ο Δήμος - Παρών κι ο Πελετίδης! ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις