Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το αιματηρό επεισόδιο σε μπαρ της Πάτρας αναβιώνει στο δικαστήριο...

Το αιματηρό επεισόδιο σε  μπαρ της Πάτρα...

Το συμβάν είχε συνταράξει την τοπική κοινωνία το 2014

Μια υπόθεση που είχε συνταράξει την Πάτρα το Γενάρη του 2014 εξετάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας. Σε αυτή κατηγορείται ένας 69χρονος πρώην ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων της πόλης, που μετά από συμπλοκή και σε βάρος του ξυλοδαρμό, επέστρεψε και επιτέθηκε με όπλο μέσα στο μπαρ που νωρίτερα διασκέδαζε με φίλους.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 69χρονος σήμερα κατηγορούμενος, εκείνο το μεσημέρι της 24ης Ιανουαρίου, διασκέδαζε πίνοντας ποτά με δύο φίλους του στο συγκεκριμένο κατάστημα. Ευρισκόμενοι πλέον και οι τρεις σε κατάσταση μέθης, πέρασαν σε πειράγματα μεταξύ τους. Κάποια από αυτά έθιξαν σε προσωπικό επίπεδο των 69χρονο, που έβγαλε ένα σπρέι με άγνωστη χημική ουσία και ψέκασε στα μάτια τον έναν από τους φίλους του, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει το φως του προσωρινά.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος επενέβη για να τους χωρίσει, ωστόσο ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως τον χτύπησε και τον πέταξε έξω από το μπαρ. Ο κατηγορούμενος φέρεται να εξαπέλυσε απειλές σε βάρος του και λίγο αργότερα επέστρεψε κρατώντας περίστροφο. Ο 69χρονος πυροβόλησε προς το δάπεδο, η σφαίρα εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε στο πόδι έναν από τους θαμώνες. Στη συνέχεια αναζήτησε τον καταστηματάρχη τον οποίο βρήκε κρυμμένο πίσω από τη μπάρα. Σε απόσταση 1,5 μέτρου και με το όπλο προτεταμένο στο στήθος του καταστηματάρχη επιχείρησε να πυροβολήσει δύο φορές, αλλά η σφαίρα δεν πυροδοτήθηκε, για αδιευκρίνιστους λόγους όπως ανέφερε τότε η Αστυνομία.

Ο 69χρονος, που βαρύνετέ με τις κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράνομης οπλοκατοχής, παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και παράνομης κατοχής κροτίδων, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του δικηγόρο Αμαλιάδας Δημήτρη Καραγιάννη, ο 69χρονος επέστρεψε στο μπαρ μετά την επίθεση που υποστήριξε πως δέχθηκε, προκειμένου να πάρει προσωπικά του αντικείμενα που είχαν μείνει εκεί και δεν είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει το όπλο για να σκοτώσει τον ιδιοκτήτη.

Χθες εξετάστηκαν οι εννέα μάρτυρες που βρίσκονταν την ώρα του επεισοδίου μέσα στο μπαρ και στις 21 Μαρτίου οπότε και θα συνεχιστεί η υπόθεση θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος, θα γίνει η αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης, ενώ αναμένεται και η πρόταση του Εισαγγελέα της Έδρας.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις