Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε ΦΩΤΟ από τη χθεσινή συναυλία του πατρινού Θάνου Μικρούτσικου για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ

Δείτε ΦΩΤΟ από τη χθεσινή συναυλία του π...

Ακολουθεί συναυλία στην Πάτρα

Στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου έγινε χθες, η πρώτη από τις τρεις μεγάλες συναυλίες που αφιερώνει ο πατρινός συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος στα 100 χρόνια του ΚΚΕ.  Μάλιστα στη συναυλία μίλησε και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τη σκυτάλη θα πάρει η Πάτρα, την Παρασκευή 23 Μάρτη στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος», στις 20.00 και στη συνέχεια η Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 1η Απρίλη στο «Παλαί Ντε Σπορ» στις 19.00.

Θάνος Μικρούτσικος στο thebest.gr: «Στον αγώνα για την υγεία μου, δεν το βάζω κάτω»

Στο Α' μέρος της συναυλίας θα παρουσιαστεί το έργο που έγραψε ο συνθέτης το 1976, «Σπουδή σε ποιήματα του Βλαδίμηρου Μαγιακόφσκι», σε ποιητική απόδοση Γιάννη Ρίτσου, καθώς και το έργο «Καντάτα για τη Μακρόνησο», πάλι του 1976, σε ποίηση Γ. Ρίτσου. Το συγκεκριμένο έργο παρουσιάζεται ολόκληρο για πρώτη φορά μετά από 42 χρόνια.

Στο Β' μέρος θα παρουσιαστούν επιλογές πολιτικών τραγουδιών από τη μουσική του πορεία, σε ποίηση Ναζίμ Χικμέτ, Μπέρτολτ Μπρεχτ, Άλκη Αλκαίου, Κώστα Τριπολίτη, Βολφ Μπίρμαν, Οδυσσέα Ιωάννου, Φώντα Λάδη και Δημήτρη Ραβάνη - Ρεντή.

Αυτή την ώρα η συναυλία του Πατρινού Θάνου Μικρούτσικου για το ΚΚΕ – ΔΕΙΤΕ LIVE την ομιλία Κουτσούμπα

Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, για τη συναυλία την Τρίτη 13 Μάρτη 2018, στις 12:00, στα γραφεία της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ στα Ταμπάχανα (12ου Συντάγματος 34).

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις