Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Κολλημένος στο διαδίκτυο; Ποτέ!" Ημερίδα αύριο στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας

"Κολλημένος στο διαδίκτυο; Ποτέ!&qu...

Με τη συμμετοχή δημοτικών σχολείων της Αχαϊας

Το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας (ΜΕΤ) του Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αγωγής Υγείας Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Κολλημένος στο Διαδίκτυο; Ποτέ!» την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, από τις 9:00 μέχρι τις 13:00.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν τα Δημοτικά Σχολεία 16ο, 18ο, 21ο, 25ο, 44ο, 47ο και 49ο από την Πάτρα και το 2ο Δημοτικό σχολείο Ακράτας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους λόγους που ένα παιδί μπορεί να περνάει πολλές ώρες στο διαδίκτυο, τα συμπτώματα που η υπέρμετρη χρήση μπορεί να προκαλέσει, καθώς και τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

Στη συνέχεια, οι μαθητές θα χωριστούν σε ομάδες με σκοπό να πάρουν μέρος σε βιωματικά εργαστήρια και, με τη συμβολή της τέχνης (κολάζ, θέατρο, εικονογραφημένη ιστορία, παντομίμα και αινίγματα), να διαμορφώσουν τους δικούς τους κανόνες ώστε να αποκτήσουν κριτική σκέψη, να θέτουν προτεραιότητες στην καθημερινότητα τους και να αποφύγουν τον εθισμό. Για περισσότερες πληροφορίες

στο: https://www.facebook.com/Museum-of-Science-and-Technology-109823479058588/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις