Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δύο τροχαία σε «111» και Περιμετρική - Στο νοσοκομείο 3 τραυματίες - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δύο τροχαία σε «111» και Περιμετρική - Σ...

Στο τροχαίο στη Χιόνα η Πυροσβεστική απεγκλώβισε ένα άτομο

19.15: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο πρώτο τροχαίο ατύχημα κοντά στην Χιόνα, η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική και τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Ο Άγιος Ανδρέας" που εφημερεύει.

Την οδηγό του ενός οχήματος που τραυματίστηκε, απεγκλώβισαν άνδρες της Πυροσβεστικής. Στο δεύτερο τροχαίο που σημειώθηκε την ίδια περίπου ώρα στην Περιμετρική, στην Οβρυά, το όχημα ξέφυγε της πορείας του και κατέληξε στο πλάι του δρόμου.

Ευτυχώς κι εδώ οι τραυματισμοί των δύο επιβαινόντων δεν είναι σοβαροί. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν επίσης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα στο σημείο του ατυχήματος, στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" που εφημερεύει.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο στην Περιμετρική που δείχνουν ότι υπήρξαν σοβαρές υλικές ζημιές.

 

18.36: Δυο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα στην Πάτρα, περίπου στις 18.15 της Πέμπτης. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγού, που συγκρούστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, μετωπικά στην «111», έξω από το χωριό Χιόνα. Η οδηγός φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Το άλλο τροχαίο έγινε στην Περιμετρική Οδό στην έξοδο της Οβρυάς, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα όχημα εξετράπη της πορεία του, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο και μετέφερε στο νοσοκομείο τους τραυματίες.

 

 

18.22: Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην «111» λίγο πριν την Χιόνα Αχαΐας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σημείο βρίσκεται εντός του οχήματος εγκλωβισμένο άτομο.

Επί τόπου σπεύδει η Πυροσβεστική με δύναμη της ΕΜΑΚ και ασθενοφόρο για τον απεγκλωβισμό και τη διακομιδή του τραυματία στο νοσοκομείο.

Συνέβη επίσης κι άλλο τροχαίο στην Περιμετρική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις