Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μεγάλο το ενδιαφέρον των Πατρινών επιχειρηματιών για τον εξωδικαστικό συμβιμβασμό

Μεγάλο το ενδιαφέρον των Πατρινών επιχει...

Με επιτυχία η ημερίδα της ΕΕΔΕ και του Επιμελητηρίου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, η ημερίδα με θέμα «O Εξωδικαστικός Συμβιβασμός ως μια μεγάλη Επιχειρηματική Ευκαιρία», που διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας, στις εγκαταστάσεις του Επιμελητήριου Αχαΐας στην Πάτρα. Η εκδήλωση διοργανώθηκε με αφορμή τις αλλαγές στον νέο νόμο και με σκοπό την σχετική ενημέρωση των επιχειρηματιών και επαγγελματιών της Πάτρας.

Παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ο κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο πρώην Δήμαρχος Ευάγγελος Φλωράτος, στελέχη της ΕΕΔΕ και του Επιμελητηρίου Αχαΐας, επιφανείς επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους της τοπικής οικονομίας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Χάρης Ανδρικόπουλος, Υπεύθυνος Στήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας. Ακολούθησε η ομιλία του Δρ. Ευστάθιου Λιακόπουλου, Διευθύνοντα Συμβούλου της BSS, o οποίος ανέπτυξε τον θεσμό του εξωδικαστικού συμβιβασμού και έδωσε απαντήσεις  σχετικά με τα «κόκκινα δάνεια» και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο. Ανέπτυξε τις δυνατότητες που προσφέρει ο εξωδικαστικός συμβιβασμός και τόνισε πως ο επιχειρηματίας δεν πρέπει να μένει αδρανής αλλά πρέπει να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και επιμέλεια αυτήν την καινοτόμα διαδικασία.

Εξήγησε ότι η διαδικασία χρειάζεται προσοχή και επιμέλεια και ότι το πλαίσιο υποχρεώνει τους πιστωτές, αν έχει γίνει σωστή μελέτη, να δεχτούν μια ρύθμιση που δεν θα τους φέρνει σε χειρότερη θέση από την περίπτωση που θα οδηγούνταν σε αναγκαστική εκτέλεση.

Η ΕΕΔΕ και το Επιμελητήριο Αχαΐας ευχαριστούν τους συμμετέχοντες που παρευρέθηκαν στην ημερίδα και παραμένουν στη διάθεσή τους για οποιεσδήποτε πληροφορίες χρειαστούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά