Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 8 Μαρτίου

Τα ζώδια για σήμερα 8 Μαρτίου

Ερμής και Αφροδίτη βρίσκονται στον Κριό και η επικοινωνία εμπλουτίζεται…

ΚΡΙΟΣ
Σκέψου σοβαρά τα επόμενα σχέδιά σου και φτιάξε ένα πρόγραμμα για τα υλοποιήσεις με επιτυχία. Απόφυγε χρηματικές συναλλαγές και έξοδα, που θα σε θέσουν εκτός προγράμματος. Στα αισθηματικά σου έχει έρθει η στιγμή να κάνεις και εσύ μερικές υποχωρήσεις, πριν φτάσουν τα πράγματα εκτός ελέγχου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ανοιχτά ζητήματα που καθυστερούσαν την πρόοδό σου θα μπουν επιτέλους σε μία τάξη και θα μπορέσεις να συνεχίσεις το έργο σου. Θέματα γραφειοκρατίας απαιτούν άμεση τακτοποίηση. Προσοχή στα περιττά έξοδα. Θα δώσεις περισσότερη σημασία στον αγαπημένο σου. Περνάει μία δύσκολη στιγμή και σε έχει ανάγκη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αντιμετωπίζεις δυσκολίες όμως δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Με μερικές αλλαγές στα σχέδιά σου θα καταφέρεις να πας παρακάτω. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν. Προσπάθησε να κάνεις καλύτερη διαχείριση. Μην παραμελείς τον αγαπημένο σου, έχει και εκείνος ανάγκη να του δώσεις περισσότερη σημασία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ευστροφία σου και η δημιουργικότητά σου θα σε βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις σήμερα. Η πρόοδος στη δουλειά σου είναι εμφανής. Στα οικονομικά σου κάπως θα βελτιωθούν τα πράγματα, αρκεί να εκμεταλλευτείς κατάλληλα τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Στα αισθηματικά σου έχει έρθει η ώρα για μια καινούργια αρχή, είτε είσαι σε σχέση είτε μόνη σου. Μην διστάσεις να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμείς.

 

ΛΕΩΝ
Κράτησε χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην μπλεχτείς σε προστριβές συνεργατών σου. Να έχεις το μυαλό σου στον στόχο σου και σε αυτόν να μείνεις προσηλωμένη και όλα θα πάνε καλά. Συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν τα οικονομικά σου. Με καλύτερη διαχείριση θα δεις σύντομα βελτίωση. Στα αισθηματικά σου, σημαντικό τώρα που έχεις τη δύναμη να μιλήσεις για όσα επιθυμείς. Ένας ήρεμος και ειλικρινής διάλογος δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συνέχισε με δυναμισμό προς την εκπλήρωση των επαγγελματικών σου στόχων και μην σε παίρνει από κάτω αν στον δρόμο συνάντησες εμπόδια. Όλα είναι εμπειρίες για το μέλλον σου. Απέφυγε τις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν ξανά εκτός προϋπολογισμού. Με τα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πιο προσεκτική, καθώς δεν έχουν σταθεροποιηθεί ακόμη.

 

ΖΥΓΟΣ
Σου αρέσει η συλλογική δουλειά και σήμερα οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ στην ολοκλήρωση ενός έργου. Συνέχισε να εργάζεσαι με αυτό το ήθος και πάθος και οι κόποι σου σύντομα θα ανταμειφθούν. Προγραμμάτισε καλύτερα τα οικονομικά σου και φρόντισε να είσαι προσεκτική. Θα προκύψουν κάποια αναπάντεχα έξοδα αυτό το διάστημα. Με τον αγαπημένο σου σίγουρα τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ξεκινάει μία πολύ σημαντική περίοδος για εσένα στη δουλειά σου αγαπημένη μου, για αυτό φρόντισε να αποδεχθείς με χαμόγελο τις αλλαγές που μπορεί να συμβούν, όμως εσύ μην προωθείς καταστάσεις για να κάνεις από μόνη σου αλλαγές. Θα σε δυσκολέψουν. Συνέχισε με προσήλωση στο πρόγραμμα και τον στόχο σου. Έχεις στο μυαλό σου να κάνεις μία σημαντική αγορά, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα. Ξανασκέψου το. Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις πολύ καλύτερα μόλις λύσεις κάποια μικροπροβλήματα που έχεις με τον αγαπημένο σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποια στάσιμα ζητήματα στη δουλειά σου καταλαβαίνεις και εσύ ότι δεν μπορούν να μένουν άλλο έτσι. Σήμερα θα κάνεις κινήσεις για να τα προχωρήσεις, ακόμη και να τα ολοκληρώσεις. Θέματα γραφειοκρατίας τακτοποιούνται και σήμερα είναι κατάλληλη ημέρα για οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες που θα σου αποφέρουν περισσότερα έσοδα. Στα αισθηματικά σου υπάρχει ηρεμία, κάτι που αναζητούσες. Θα περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα επαγγελματικά σου είναι σε ένα στάδιο που είσαι ευχαριστημένη με την έκβαση των καταστάσεων. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυτείς. Υπάρχουν στόχοι που δεν έχεις εκπληρώσει και χρειάζεται δουλειά για να τους πετύχεις. Τα οικονομικά σου σε ζορίζουν λιγάκι σήμερα, για αυτό απέφυγε τα περιττά έξοδα. Ασχολήσου λίγο παραπάνω με τον εαυτό και την υγεία σου. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις με τον αγαπημένο σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να πετύχεις αυτό που θέλεις και θα καταφέρεις με επιτυχία να υλοποιήσεις σημαντικά σχέδιά σου. Θα κάνεις κάποιες συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όμως μην κάνεις καμία συμφωνία αν δεν είσαι σίγουρη ότι είναι όντως συμφέρουσα. Τα πράγματα στα αισθηματικά σου θα πάνε καλύτερα, με αμοιβαίες υποχωρήσεις και περισσότερη κατανόηση για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Σίγουρα θα βρεις την ισορροπία σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Πολλές προβληματικές καταστάσεις στον εργασιακό σου χώρο θα λυθούν και έτσι με πιο ευχάριστη διάθεση θα μπορέσεις να συνεχίσεις. Έχεις αφήσει κάποιες εκκρεμότητες, όμως με την οργάνωση που έχεις θα τις κλείσεις. Προσοχή στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις που θα θέλουν άμεση τακτοποίηση, για αυτό απέφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές. Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα και πλέον μπορείς με τον αγαπημένο σου να συζητήσετε για το μέλλον της σχέσης σας.

πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being