Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΟΙΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΕΣΜΙΞΑΝ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «FXD» ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ FASHION BUSINESS ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΠΟΙΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΕΣΜΙΞΑΝ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «FXD...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Tα δικά μας παιδιά και οι ειδήμονες της μόδας

Δυναμική η εκπροσώπηση της Πάτρας στο παγκόσμιο Φεστιβάλ Μόδας, Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας «FxD» το περασμένο σαββατοκύριακο στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Τελικά ανάμεσα σε bloggers, designers, παρουσιαστές, παραγωγούς και γενικότερα γνωστούς εκπροσώπους της μόδας και των media έσμιξαν και «δικά μας» παιδιά. Ο συμπολίτης εικαστικός και συνιδιοκτήτης του «Παλίσσανδρου» Νίκος Γερασιμόπουλος ζωγράφισε «επί τόπου» στη διάρκεια των εισηγήσεων με διοργανωτικά πνεύματα τους πατρινούς της μη κερδοσκοπικής ομάδας MeXoXo: την ιδρύτρια Ελπίδα Κόκκοτα και τους συνεργάτες της Πένυ Σκαρπέτα και Χρήστο Φιόρο. Εκεί βρέθηκαν ως επισκέπτες από τα μέρη μας και οι Βασίλης Καρύδας, Κατερίνα Παπαδημητρίου, Ματίνα Γιώτη όπως και οι νεαρές Τζίλντα Μαζαράκη, Αλίκη Ράγκου.

Λάκης Γαβαλάς, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Περικλής Κονδυλάτος, Ραμόνα Βλαντή Μαντώ Γαστεράτου, Μαρία Ενεζγλη, Μαρία Ζειμπέογλου, Δέσποινα Καμπούρη, Εύα Επιτροπάκη & Βέρα Παπαγγελοπούλου, Joy Κουμεντάκου Μυρτώ Κάζη, Αννούσα Μελά, Costantino Roselli, Lady Papaya κ.α. μίλησαν για τις δυσκολίες και τις ευκαιρίες στη fashion business και έδωσαν συμβουλές για το πώς να ξεκινήσει κανείς να δραστηριοποιείται στο χώρο. Παρά τους δύσκολους καιρούς το ίντερνετ προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες δικτύωσης και επικοινωνίας που σίγουρα ανοίγουν δρόμους.

Σκοπός του φεστιβάλ ήταν άλλωστε να εμπνεύσει και να ενδυναμώσει γυναίκες στο να δημιουργήσουν τη δική τους οικονομικο-κοινωνική ανάπτυξη στη μόδα και στο οικοσύστημα της χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Η μουσική επένδυση ήταν από τον Best Radio 92.6 και η όλη διοργάνωση του MeXOXO, που υποστηρίζει την κοινωνικό-οικονομική ανάπτυξη των γυναικών στο Μεξικό, τις ΗΠΑ, το Νεπάλ και φυσικά την Ελλάδα. Το FxD μέσα από τη δραστηριότητά του δεσμεύτηκε να προμηθεύσει το ΚΥΑΔΑ του Δήμου Αθηναίων με 1.000 κοτόπουλα σε οικογένειες αστέγων.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View