Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Σοκαρίστηκαν οι γείτονες και οι φίλοι του 30χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων

Δυτική Ελλάδα: Σοκαρίστηκαν οι γείτονες ...

Οργή στο διαδίκτυο μετά τη σύλληψη και τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του

Πρωτοφανής και οργισμένη είναι η αντίδραση της κοινής γνώμης μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του 30χρονου Δημήτρη Ματζαβίνου, του νεαρού Αγρινιώτη με καταγωγή από το Δοκίμι, που συνελήφθη χθες Τρίτη 6 Μαρτίου αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων, μετά τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του.

 

Αυτός είναι ο 30χρονος από το Αγρίνιο, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικων αγοριών - ΦΩΤΟ

 

Τα σχόλια ειδικότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι χαρακτηριστικά της οργής , του μίσους για τις πράξεις αλλά και της απαξίας που διέπει τους χρήστες του διαδικτύου στο πρόσωπο του 30χρονου, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν ακόμη και την εσχάτη των ποινών!

Δυτική Ελλάδα: Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η ... - The Best News

Ο νεαρός θα απολογηθεί αύριο Πέμπτη ενώ ο δικηγόρος του, μιλώντας στο agriniopress.gr δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, λέγοντας πως θα μιλήσει μόλις απολογηθεί ο πελάτης του και γίνει και ο ίδιος γνώστης του περιεχομένου της δικογραφίας.

Δυτική Ελλάδα: Σοκάρουν οι καταθέσεις των γονιών ... - The Best News

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr ο 30χρονος είναι παιδί χωρισμένων γονιών , έχει καταγωγή από το Δοκίμι και ζούσε μαζί με τον πάτερα του και τον αδελφό του.

Η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται απόλυτα φυσιολογική. Γείτονες λένε πως ήταν ευγενικός, με καλούς τρόπους και με το χαμόγελο πάντα, ενώ πρόσεχε ιδιαίτερα το σώμα του και έκανε υγιεινή ζωή.

Γείτονες αναφέρουν ακόμη πως τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, βρέθηκαν  στην οικία του αστυνομικοί, όπου όπως φαίνεται έγινε προσαγωγή του, για να αφεθεί λίγο αργότερα ελεύθερος.

Επέστρεψε στο σπίτι του το μεσημέρι μαζί με τον πατέρα του, για να συλληφθεί τελικά σήμερα το πρωί μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε και έρευνα στην οικία του για τυχόν υλικό αξιοποιήσιμο, αν και θεωρείται πως πιθανώς κάποια αρχεία ο ίδιος να τα έσβησε, μιας και η υπόθεση έχει γίνει γνωστή από την Παρασκευή. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο καλείται να το διαχειριστεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Γενικώς όμως δίνεται η εντύπωση μιας καθυστερημένης αντίδρασης από τις αστυνομικές αρχές, που και τις ιδιαιτερότητες του 30χρονου γνώριζαν εδώ και μήνες, ενώ η σοβαρή αναφορά για τις ασελγείς πράξεις σε βάρος δυο μαθητών, έγιναν προ ενός μηνός!

Ο 30χρονος εργάζονταν σαν ντελιβεράς σε γνωστό κατάστημα εστίασης κοντά στην οικία του. Μάλιστα, όπως προκύπτει από δηλώσεις του ιδιοκτήτη του καταστήματος στο agriniowebradio, υποχρεώθηκε να τον απολύσει πριν από ενάμιση μήνα περίπου, όταν δυο μητέρες του έκαναν παράπονα για την συμπεριφορά του απέναντι στα παιδιά τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις