Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 3 Μάρτιου

Τα ζώδια για σήμερα 3 Μάρτιου

Ζώδια

Οι πρόσφατες εντάσεις αρχίζουν να υποχωρούν καθώς η Σελήνη εναρμονίζεται με τον Ζυγό.

ΚΡΙΟΣ
Μπορεί να έχεις την τάση να μείνεις μόνη σου σήμερα ωστόσο η παρουσία της Νέας Σελήνης στον Ζυγό, που βρίσκεται στον 7ο Οίκο των σχέσεων αντανακλά την ανάγκη σου να μοιραστείς τις εμπειρίες σου με τον σύντροφό σου. Παρόλα’ αυτά μπορείς να δραπετεύσεις στον φανταστικό σου κόσμο για μία σόλο εμπειρία και να είσαι σίγουρη ότι οι γύρω σου δεν θα καταλάβουν καν ότι λείπεις. Είναι πιο εύκολο να ξεφεύγεις με το νου σου επειδή δεν χρειάζεται να εξηγήσεις τα κίνητρά σου σε κανέναν. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για τα οικονομικά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αδημονείς να σφίξεις τα «λουριά» και να ολοκληρώσεις ορισμένες αγγαρείες που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Ωστόσο τα διφορούμενα μηνύματα που φέρνει η Σελήνη στο Ζυγό παρασύρεται στον 6ο Οίκο της καθημερινής ρουτίνας σου, κάνοντάς σε να έχεις μία πιο ελλιπή στάση. Είναι πιο εύκολο να μιλήσεις για όλα όσα έχεις σκοπό να κατακτήσεις παρά να πάρεις την πρωτοβουλία και αρχίσεις τη δουλειά. Προφανώς, δεν θα έχεις να επιδείξεις πολλά στο τέλος της ημέρας αν δεν ξεκινήσεις άμεσα. Σήμερα αποδεικνύεται ότι οι πράξεις έχουν πιο δυνατή φωνή από τα λόγια. Προσοχή στα οικονομικά σου, φρόντισε να κάνεις οικονομία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις τη διάθεση σήμερα να βγεις από τον προορισμό σου και να δημιουργήσεις τις συνθήκες για να νιώσουν οι υπόλοιποι άνετα. Αν και νομίζεις ότι κατέχεις την δύναμη να φέρεις την συναισθηματική ισορροπία σε εκείνους που αγαπάς, ενδεχομένως να υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου. Αν και μπορείς να φροντίζεις τους ανθρώπους συνεισφέροντας στην ευεξία τους, δεν μπορείς να κάνεις τους άλλους να νιώσουν αυτό που θέλεις εσύ. Οι καλές σου προθέσεις μπορούν να γυρίσουν μπούμερανγκ αν ανακαλύψεις ότι οι προσπάθειές σου ήταν άσκοπες. Ευτυχώς, ισορροπώντας το ενδιαφέρον σου για τους άλλους με τις προσωπικές σου ανάγκες, διασφαλίζει το ότι η εύχαρης συμπεριφορά σου θα έχει θεατρικό αντίκτυπο τουλάχιστον στη δική σου ψυχολογία. Θετικά τα νέα στα οικονομικά σου, αρκεί να κάνεις τις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν και ονειρεύεσαι άλλες εποχές και άλλους τόπους, είσαι πιο ευτυχισμένη στα οικεία, συναισθηματικά σου όρια, εκείνα του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Αν και δεν υπάρχει κανένα άλλο μέρος όπου θα ήθελες να βρίσκεσαι τώρα, μπορεί να διαισθάνεσαι μία ισχνή ανησυχία που υποβόσκει. Δεν ξέρεις αν είναι πιο σοφό να επιτρέψεις σε αυτά τα περίεργα συναισθήματα να ελλοχεύουν ή αν πρέπει να ψάξεις στις σκιές για να συμπληρώσεις τα χαμένα κομμάτια του παζλ της πραγματικότητας. Δυστυχώς, η έντονη αναζήτηση σε τυφλώνει από την αλήθεια. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μη βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

 

ΛΕΩΝ
Είσαι πεπεισμένη ότι με ισχυρή αυτοσυγκέντρωση μπορεί να κάνεις όλες τις παραμέτρους να ταιριάξουν σήμερα. Αλλά, η επίσκεψη της αντικειμενικής Σελήνης στον Ζυγό που βρίσκεται στον 3ο Οίκο σου αποσπά την προσοχή και σου δημιουργεί την αίσθηση ότι μία πραγματιστική και λογική προσέγγιση θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις ένα πρόγραμμα που θα λειτουργήσει. Δυστυχώς, υπάρχουν περισσότεροι αστάθμητοι παράγοντες μέσα στη μέρα σου, που θα σου βάλουν εμπόδια. Μπορεί να χρειαστεί μία μικρή κρίση από μέρους σου για να αφήσεις τώρα τον έλεγχο για λίγο. Παραδόξως, εάν το κάνεις, όλα θα μπουν στη σειρά με έναν μαγικό τρόπο. Προσπάθησε να σκεφτείς τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Λύσε ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν ξέρεις αν μπορείς να πιστέψεις πραγματικά όλα όσα σου έχουν πει. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι εσκεμμένα κάποιοι προσπαθούν να σε παραπλανήσουν. Μπορεί απλά να επηρεάζονται από τις προσωπικές τους οπτικές, που διαφέρουν από τη δική σου. Αντί να ενεργείς βάσει των συμπερασμάτων των άλλων, καλό θα ήταν να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου. Υπολόγισε τις βασικές σου αρχές και επίλεξε το δρόμο σου από τις εναλλακτικές που έχεις, αφού πρώτα τις συγκρίνεις με την εσωτερική σου ηθική. Σε πιέζουν οικονομικές οφειλές και προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να τις τακτοποιήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ
Βλέπεις τον εαυτό σου σαν την τέλεια οικοδέσποινα σήμερα, ακόμα και αν δεν κάνεις εσύ κάποιο πάρτι. Οποιοσδήποτε εισέρχεται στο άμεσο περιβάλλον σου είναι πολύ πιθανό να αισθανθεί τη γλυκιά σου παρουσία καθώς σήμερα δίνεις το δικό σου άγγιγμα συμπαράστασης στον κόσμο. Η «αντανακλαστική» Σελήνη κρέμεται από τον «διπλωμάτη» Ζυγό, και αυτό σου επιτρέπει να βασίζεσαι στην διαίσθησή σου να αντιλαμβάνεσαι τι θέλουν οι άλλοι. Απλά φρόντισε να δώσεις στους γύρω σου αρκετό χώρο για να αναπνέουν. Μπορείς να γίνεις πιο αποτελεσματική όταν ξέρεις πότε να υποχωρείς. Ιδανική μέρα για να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου και να λύσετε προβλήματα στη σχέση σας. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν είσαι απόλυτα άνετη στο να εκφράζεις αγάπη σήμερα. Στην πραγματικότητα, ενδεχομένως να κρύβεις τα αισθήματά σου επειδή ακριβώς δεν θέλεις να βρεθείς σε ευάλωτη θέση. Όπως γίνεται συχνά, οι εσωτερικές σου απόψεις πρέπει να ακουστούν, αλλά περιμένεις μία πιο κατάλληλη στιγμή για να μεταδώσεις το μήνυμά σου. Η εγκάρδια επικοινωνία θα είναι πιο πειστική τις επόμενες ημέρες, όταν η Σελήνη περάσει στον παθιασμένο Σκορπιό. Μέχρι τότε, καλλιέργησε ήσυχα τα αισθήματά σου και δες που μπορούν να φτάσουν. Μείωσε τον εκνευρισμό σου και κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα διχάζεσαι ανάμεσα σε δύο κατευθύνσεις. Από τη μία, ονειρεύεσαι μία ήρεμη μέρα στο σπίτι, με μουσική και ταινίες με τον κόσμο να κινείται γύρω σου και εσύ να περνάς απαρατήρητη. Από την άλλη, όμως, λαχταράς τη συντροφιά ατόμων που σκέφτονται το ίδιο με σένα και ενδεχομένως να αισθάνεσαι αμήχανα μακριά από τους φίλους σου. Υπό φυσιολογικές συνθήκες αυτό το δίλημμα μπορεί να επιλυθεί με ένα δημιουργικά διαμορφωμένο πρόγραμμα. Δυστυχώς, δεν μπορείς να διαχειριστείς τις διαφορετικές δραστηριότητες με τέτοιο τρόπο ώστε να χωρέσουν όλες μέσα στην ημέρα. Προσοχή μην κάνεις περιττά έξοδα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ποτέ δεν θα υπάρξει ικανός χρόνος για να αναλογιστείς και τις αποφάσεις που πήρες στο παρελθόν σχετικά με τα επαγγελματικά σου και την καριέρα σου αλλά δυστυχώς, δεν είσαι σίγουρη ότι οι στόχοι σου τώρα είναι και οι καλύτεροι για το μέλλον. Η Σελήνη στον Ζυγό εγείρει τη μία αβεβαιότητα μετά την άλλη καθώς ταξιδεύει στον 10ο Οίκο της Δημόσιας ζωής σου και δημιουργεί περίπλοκες σχέσεις με αρκετούς πλανήτες σήμερα. Όσο περισσότερο σκέφτεσαι έναν τρόπο για να υπάρξει ευτυχής κατάληξη, η κατάσταση γίνεται όλο και πιο θολή. Αν και προτιμάς να βρίσκεσαι στη θέση του οδηγού, όταν αφεθείς θα έρθει η επιτυχία. Συνέχισε τις προσπάθειες για να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί να νομίζεις ότι έχεις μία σταθερή πορεία για το μέλλον σου αλλά ο κόσμος είναι έτοιμος να σου δείξει κάτι που δεν ξέρεις. Μπροστά σου έχεις εξαιρετικές ευκαιρίες εξέλιξης, οι οποίες ανοίγουν ορθάνοιχτα μία νέα οπτική στην αναζήτησή σου, κάτι κάνει τις συνθήκες ανώριμες προκειμένου να ολοκληρωθούν τα σχέδιά σου. Κινήσου με ρυθμό που θα σου ταιριάζει. Έχεις περισσότερο χρόνο από όσο νομίζεις. Τίποτα δεν κερδίζεται με τη βιασύνη. Αγκάλιασε τη μαγεία του άγνωστου και άσε τη ζωή να σε εκπλήσσει καθώς ξεδιπλώνεται μπροστά σου. Προσοχή στα οικονομικά σου γιατί έχεις βγεις εκτός προϋπολογισμού και είμαστε ακόμη στην αρχή του μήνα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα είσαι σαν ένας δύτης, προστατευμένη με μία ενισχυμένη στολή και μία μπουκάλα γεμάτη από φρέσκο οξυγόνο. Ωστόσο, το περιβάλλον σου ενδεχομένως να μην είναι τόσο φιλικό όσο θα ήθελες, και να σε οδηγεί να βασιστείς σε διάτρητα σύνορα, που βρίσκονται ανάμεσα σε σένα και στους άλλους. Η συμπόνια σου είναι ένα ξίφος με διπλό χείλος. Αν και θες να βοηθήσεις τους λιγότερο ευνοημένους από σένα, ίσως καταληφθείς από το μεγαλείο του φόβου και της οδύνης που υπάρχει στον κόσμο. Αν και η εμπάθειά σου είναι αξιοθαύμαστη, δεν σου έχει ζητηθεί να είσαι εσύ αυτή που θα βάλεις φωτιά στον εαυτό σου για να ζεσταθούν οι άλλοι γύρω σου. Βάλε σε τάξη τα οικονομικά σου.

πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being