Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διαφωνία Επαγγελματοβιοτεχνών στη συγχώνευση της Α' και της Γ' ΔΟΥ Πατρών

Διαφωνία Επαγγελματοβιοτεχνών στη συγχών...

Τη χαρακτηρίζει αρνητική εξέλιξη

Διαφωνεί με τον σχεδιασμό της συγχώνευσης της Γ΄ με την Α΄ΔΟΥ Πατρών, η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Αχαΐας. Σε ανακοίνωσή της τονίζει:

"Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Νομού Αχαΐας δεν συμφωνεί με την συγχώνευση των Εφοριών της Α’ & Γ’ ΔΟΥ Πατρών.

Θεωρούμε αρνητική εξέλιξη για την περιοχή μας την κατάργηση της Γ’ ΔΟΥ. Η περιοχή αριθμεί περίπου 280.000 κατοίκους, εμπεριέχει ΒΙΠΕ & ΒΙΟ.ΠΑ και είναι αδύνατον να εξυπηρετηθεί από μία μόνο εφορία. Ειδικά ο όγκος των υποθέσεων που διεκπεραιώνει καθημερινά η Γ’ ΔΟΥ είναι μεγάλος, αφού τα όρια εξυπηρέτησης καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.

Επιπλέον ο όγκος των συναλλαγών, με την τεράστια γραφειοκρατία, θα δυσκολέψει εξαιρετικά τους συμπολίτες μας, αλλά και το ίδιο το προσωπικό των Υπηρεσιών. Δεν αρκεί η μίσθωση ενός μεγάλου χώρου για να εξυπηρετείτε άρτια ο κάθε συναλλασσόμενος. Ούτε η αύξηση των υποχρεωτικών ηλεκτρονικών συναλλαγών επιλύει το πρόβλημα. Πρέπει να υπάρχει καταμερισμός εργασιών και συναλλαγών.

Η Πάτρα σαν τρίτη σε μέγεθος πόλη της χώρας, μαζί με την ευρύτερη περιοχή της, είναι αδύνατον να εξυπηρετείται από μία μόνο εφορία και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η ύπαρξη τουλάχιστον δύο Οικονομικών Υπηρεσιών. Κοινή θέση όλων των φορέων της πόλης μας είναι η διατήρηση της Γ’ ΔΟΥ.

Επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω δράσεις".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις