Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο "αρχηγός" δραπέτης των φυλακών και οι... "φρουροί" του- Είχαν ρημάξει εκκλησίες, σπίτια και καταστήματα σε Αχαϊα - Ηλεία

Ο "αρχηγός" δραπέτης των φυλακ...

Έξι συλλήψεις στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών βρίσκονται από χθες έξι ελληνικής καταγωγής άνδρες που φέρονται ως συμμέτοχοι στη σπείρα που έκλεβε σπίτια, εκκλησίες και καταστήματα στη Δυτική Αχαϊα κυρίως και στην Ηλεία.

Πάτρα: «Ντου» της ΕΛ.ΑΣ. στο κρησφύγετο αδίστακτων κακοποιών- Τους έπιασαν στον… ύπνο

Το  κουβάρι των συλλήψεων μετά τις αναζητήσει που είχαν ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες οι αστυνομικοί άρχισε να ξετυλίγεται με τον εντοπισμό ενός δραπέτη των φυλακών που φέρεται να είναι ο «αρχηγός» της συμμορίας, χθες το μεσημέρι στο Μαζαράκι Αχαϊας.

Ο δραπέτης επέβαινε στο κόκκινο αυτοκίνητο που τα ξημερώματα του Σαββάτου δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών στην Πατρών Πύργου με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Μάλιστα οι κακοποιοί δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ εναντίον των αστυνομικών.

Τους σεσημασμένους με το κόκκινο Ι.Χ. αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.-Καταδίωξη, πυροβολισμοί και στο... καπάκι διαρρήξεις στη Δυτ. Αχαϊα

Ο σεσημασμένος κακοποιός που κατηγορείται ότι το τελευταίο 12ημερο μόνο έχει διαπράξει μαζί με τους συνεργούς του τουλάχιστον 8 κλοπές και διαρρήξεις σε εκκλησίες (τρεις στην Αχαϊα και πέντε στην Ηλεία), αλλά και σε σπίτια και καταστήματα της Αχαϊας και της Ηλείας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Μαζαράκι , περιοχή όπου επίσης είχε «χτυπήσει» με τους συνεργούς του, κλέβοντας δυο μινι μάρκετ.

Ακολούθησε η σύλληψη των υπολοίπων στα Βραχνέικα Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους δακτυλικα αποτυπώματα αλλά και γενετικό υλικό που έχει βρεθεί σε Ναούς και καταστήματα .

Σε ναούς, καταστήματα και σπίτια σε Δυτική Αχαΐα και Ηλεία δρα η σπείρα του κάμπου - Κοντά στα ίχνη της η ΕΛ.ΑΣ

Το ντου της Αστυνομίας είχε υψηλό δείκτη επικινδυνότητας καθώς οι συλληφθέντες θεωρούνται άκρως επικίνδυνοι και μέσα στον χώρο όπου διέμεναν βρέθηκαν πιστόλια και καραμπίνες.

Τα μέλη της ομάδας φέρονται να εμπλέκονται σε πάνω από 50 κλοπές σε Αχαΐα, Ηλεία, Κορινθία, Μεσσηνία κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις