Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δεν έγινε ποτέ το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ -Στο νοσοκομείο ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" - Επεισόδια κι έξω από το γήπεδο -ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έγινε ποτέ το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ -Στο νοσοκομ...

Τον χτύπησε ένα ρολό χαρτί που πέταξε οπαδός

23:00 Επεισόδια στο χώρο έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας, καθώς. Άνδρες των ΜΑΤ κατάφεραν να απομακρύνουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που επιχείρησαν να κάνουν του «ντου» στα αποδυτήρια.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι η μεγάλη ένταση εκτονώθηκε κάπως η κατάσταση δεν ηρέμησε τελείως αφού η ένταση μεταφέρθηκε στους δρόμους κοντά στο γήπεδο. Εκεί όπως γράφει το sport-fm.gr οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν και πάλι με την Αστυνομία, ενώ στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη κάηκαν κάδοι και παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Από τις νέες μάχες η Αστυνομία προέβη σε μία προσαγωγή.

 

 

 

22:15 Ακόμα ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός δεν έχει κλείσει το φύλλο αγώνα ωστόσο είναι πλέον κάτι παραπάνω από προφανές ότι το ματς διακόπτεται οριστικά.

 

21:45 Στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ο προπονητής του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει σε δημοσιογράφους το γραφείο Τύπου του Κέντρου ο κ. Γκραρθία να παραμείνει τη νύχτα νοσηλευόμενος κι αύριο εάν όλα πάνε καλά θα πάρει εξιτήριο.

Ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό που έχει τραυματιστεί και ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.

 

21:00 Δεν ξεκίνησε ακόμα το ντέρμπι της Τούμπας, αφού λίγο πριν την έναρξη ο προπονητής του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία, φέρεται να δέχτηκε στο κεφάλι ρολό χαρτιού και αυτό ήταν αιτία να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός στα αποδυτήρια. Αμέσως αποχώρησαν οι διαιτητές και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ.

Ο Όσκαρ Γκαρθία εξετάστηκε από τον ιατρό του αγώνα και στην συνέχεια μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε δήλωση πως, αν ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» είναι τραυματίας, θα πάρει την ομάδα και θα αποχωρήσει.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports