Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καίτη Γκρέυ:"Έμεινα έγκυος στο παιδί του Στέλιου Καζαντζίδη"

Καίτη Γκρέυ:"Έμεινα έγκυος στο παιδ...

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξή της

Εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστό πως ο Στέλιος Καζαντζίδης δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, καθώς είχε ένα ατύχημα στον Στρατό. Διάφορες βιογραφίες του τραγουδιστή αναφέρουν πως «δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει γιατί ένα μουλάρι τον χτύπησε στα γεννητικά του όργανα». Η Καίτη Γκρέυ, όμως, φέρεται να το ανατρέπει, καθώς μιλώντας στην εφημερίδα Espresso. Αποκαλύπτει πωςμπορούσε να κάνει παιδιά και ότι είχε μείνει και έγκυος με το μωρό του Στέλιου Καζαντζίδη.

«Ποιος λέει ότι ο Στέλιος δεν έκανε παιδιά; Εγώ έμεινα μαζί του έγκυος σ’ ένα αγοράκι αλλά απέβαλα, όταν ήμουν τεσσερισήμισι μηνών έγκυος», αποκαλύπτει η γνωστή τραγουδίστρια. Μάλιστα, η Καίτη Γκρέυ αναφέρει πως η εγκυμοσύνη της είχε κάνει πολύ χαρούμενο τον Στέλιο Καζαντζίδη, ο οποίος της έλεγε πως αν δεν προσέχει και το χάσει… θα την χωρίσει!

Ένα βράδυ που η κυρα-Γεσθημανή (μητέρα Στέλιου Καζαντζίδη) είχε γρίπη και δεν μπορούσε να με συνοδεύσει στο μαγαζί, ήρθε μαζί μου για συνοδός ο αδερφός του Στέλιου, ο Στάθης. Εκείνο το βράδυ έπαθα αποβολή. Στο νοσοκομείο, όταν ξύπνησα από τη νάρκωση της απόξεσης που μου έκανε ο γιατρός, είδα τον Στάθη να είναι μαζί μου στο δωμάτιο και να μου κρατάει το χέρι. Ο αδερφός του Στέλιου είναι μάρτυρας της αποβολής μου» ανέφερε.

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight