Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Άγιος Φεβρουάριος

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Άγιος Φεβρουάριος

Διαβάστε αναλυτικά

Στην κατάμαυρη Τούμπα θα γίνει ένα από τα δυο ενδιαφέροντα ματς αυτής της αγωνιστικής (ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός), με την ΑΕΚ να ακολουθεί την Δευτέρα γνωρίζοντας το αποτέλεσμα που ότι και να γράψει θα της δώσει κίνητρο.

Ο ΠΑΟΚ ορίζεται σαν φαβορί και σε τέτοια θέση έχει να βρεθεί πάνω από 20 χρόνια. Το ματς σε ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Live Streaming.

Τώρα έχει τα πάντα υπό τον έλεγχο του, ακόμη και στο παρασκήνιο και λόγω φόρμας δικαιωματικά έχει το πλεονέκτημα που καλείται να το μετατρέψει σε υπέρ του τελικό αποτέλεσμα.

Σε κατάσταση επιβολής οι γηπεδούχοι ήταν στην ουσία μόνο τις δεκαετίες του 70 και 80 όταν και κέρδιζαν με κάθε τρόπο αυτό το συγκεκριμένο ματς δημιουργώντας και μια κατάσταση πρωτόγνωρη για τους ερυθρόλευκους.

Στο παρόν τα δεδομένα με αριθμούς θέλουν τον μαυραετό να έχει όλα τα φόντα για να επιβληθεί εάν και εφ όσον όμως γίνουν εντός τερέν μερικά πράγματα.

Κατ αρχάς να κυριαρχήσει στον μεσαίο χώρο και να δημιουργήσει πρόβλημα στα πλάγια στους αντιπάλους του που αμυντικά δεν το έχουν το θέμα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ευοδωθούν τα αγωνιστικά τους σχέδια θα είναι και το να προηγηθούν, αν και ο αντίπαλος τους δεν έδειξε να έχει τίποτα από το παρελθόν όπου και να έχανε αντιδρούσε. Τα αποτελέσματα των ερυθρόλευκων με την ΑΕΚ κυρίως είναι χαρακτηριστικά.

Ο Ολυμπιακός έχει βέβαια παίκτες που θα παίξουν για τα συμβόλαια τους είτε αυτά προβλέπονται να αφορούν το λιμάνι είτε αλλού και σε αυτά τα ματς ΄΄μπαίνουν υπογραφές΄΄.

Στο παιχνίδι θα έχουμε ζωντανό στοίχημα Live Άρχοντας!

Θα πρέπει όμως για να κάνουν την ανατροπή να πετύχουν το καλύτερο τους ματς όχι μόνο σαν μονάδες μερικοί που μπορούν να αντιδράσουν, αλλά και σαν σύνολο που όμως δεδομένα δεν είναι.

Καλώς τους έχει αποδοθεί ο ρόλος του outsider που όμως μπορεί να δώσει ένα extra κίνητρο στους φιλοξενούμενους εάν απλά αντιληφθούν ποια ακριβώς είναι η σημασία αυτού του συγκεκριμένου αγώνα.

Μεσοβδόμαδα υπήρξε ένα γεγονός με αρκετές παραμέτρους που δείχνει μια αλλαγή ίσως σημαντική σε ότι αφορά το παρασκήνιο.

Η αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης του ΠΑΟΚ λόγω της νέας έκθεσης που υπέβαλλε ο Ολυμπιακός έχει φέρει αναταραχή στους Θεσσαλονικείς μιας και πλέον απειλούνται με την ίδια ποινή (- 3 βαθμοί).

Αν προχωρήσει το θέμα όπως εικάζουν στου Ρέντη, ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι φυσικά ΄΄καβάλα΄΄ ακόμη και σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό στον οποίο και μόνιμα επικεντρώνονται οι άνθρωποι του αν και μπορεί να τα χάσουν όλα από εκεί που προς το παρόν δεν το περιμένουν.

Οι εναλλακτικοί κιτρινόμαυροι φημίζονται για τους αιφνιδιασμούς και στο παρασκήνιο δεν υπολείπονται σε τίποτα από την ομάδα της Σαλονίκης. Άλλωστε παρέα τον στήριξαν και τον έβγαλαν τον νέο πρόεδρο και στην ουσία στην ΚΕΔ τα αντίβαρα δεν τα έχασαν ποτέ.

Θα υπάρχει πολύ ένταση στο ματς και ΄΄λογικά΄΄ ο Ολυμπιακός θα ποντάρει σε αυτό βάζοντας όλα του τα όπλα ΄΄στον αγώνα΄΄ και σαν τέτοιο λογίζεται η πρόθεση τους να βρεθεί ο Μαρινάκης στο γήπεδο ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τις στροφές.

Και αυτές τις περιπτώσεις και δεν ξέρει και δεν μπορεί να τις διαχειριστεί ο ΠΑΟΚ.

Ο Αρετόπουλος είναι διαιτητής που δύσκολα θα περίμεναν στην Τούμπα αν και μαζί του όλα τα ματς εκεί είναι άνευ ήττας για τους γηπεδούχους. Το ότι δεν διαμαρτυρήθηκαν προκάλεσε μερικά ερωτηματικά μιας και τα προηγούμενα χρόνια τον χρέωναν κανονικά στην πλευρά των αντιπάλων τους.

Ήρθαν όμως οι τελευταίες πληροφορίες αποδείξεις συνάντησης του πεθερού του πρώην διαιτητή με τα γνωστά στελέχη του ΠΑΟΚ για να αποδείξουν ότι δεν πληρώνονται άδικα τρία πρώην διαιτητικά στελέχη σε Ελλάδα και Ευρώπη από την υποψήφια πρωταθλήτρια.

Βέβαια μετά την αποκάλυψη αλλάζουν τα δεδομένα και αυξάνει η πίεση και η ένταση στο στρατόπεδο των γηπεδούχων που πρέπει να ΄΄αποδείξουν΄΄ ότι ..δεν τόσο στο χόρτο όσο και έξω από αυτό.

Ιστορικά προκύπτει μεγάλο στατιστικό ενδιαφέρον από τα μεταξύ τους αποτελέσματα (wikipedia) στην Σαλονίκη, όπου σε σύνολο επιτυχιών για το πρωτάθλημα προηγούνται οι γηπεδούχοι με 30 νίκες, έναντι 14 των αντιπάλων τους έχοντας λήξει και 15 ματς ισόπαλα.

Από αυτά τα ματς η περίοδος επικράτησης των γηπεδούχων είναι στις σεζόν από το 1970 μέχρι και τις αρχές της 10ετίας του 1990, από εκεί όμως και μετά δημιουργούνται άλλα δεδομένα και η πλευρά επιτυχιών πάει στην απέναντι πλευρά, ξανά με σημαντική απόκλιση.

Αυτό όμως που είναι εντελώς μονόπατο είναι οι αγώνες με ημερομηνίες μήνα Φεβρουάριο, τόσο στην Τούμπα όσο και στην Αττική.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ημερομηνίες οι ασπρόμαυροι ευτύχησαν να πανηγυρίσουν μόλις μία φορά έχοντας δώσει

5 ματς ως γηπεδούχοι

19

12–02–1989

Toumba Stadium

1–0

21

26–02–2006

Toumba Stadium

1–2

22

23–02–2008

Toumba Stadium

1–1

20

05–02–2012

Toumba Stadium

0–2

23

08–02–2015

Toumba Stadium

0–0

και 8 ως φιλοξενούμενοι

17

03–02–1963

Karaiskakis Stadium

3–2

18

01–02–1970

Karaiskakis Stadium

1–1

20

25–02–1973

Karaiskakis Stadium

1–0

19

05–02–1984

Karaiskakis Stadium

1–0

19

17–02–1985

Olympic Stadium

2–1

23

22–02–1998

Olympic Stadium

2–0

16

17–02–2002

Olympic Stadium

3–2

20

23–02–2003

G. Kamaras Stadium

4–3

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία ο άσσος είχε υπολογισθεί σωστά από τις καλύτερες εταιρείες στοιχήματος που πόνταραν στην φόρμα της γηπεδούχου.

Η αγορά έκανε την κίνηση της με συνέπεια η αρχική τιμή του 1.90 να πέσει το Σάββατο στο 1.75 και να συνεχίζει να έχει πτωτική πορεία.

Συνέπεια αυτών ήταν η άλλη πλευρά αποδόσεων να εκτοξευθεί και ειδικά η περίπτωση της διπλής ευκαιρίας του Χ2 να ανέβει σε επίπεδα… δώρου σύμφωνα με τα ιδιαίτερα στατιστικά στοιχεία των μεταξύ τους αναμετρήσεων.

Ο Φλεβάρης σε ότι αφορά αυτό το ζευγάρι έχει χρώμα και άρωμα τέτοιο που συνδέεται σε όλα του με την μια μόνο πλευρά.

Υπό τους ήχους του αξέχαστου και μοναδικού Μητροπάνου ( Άγιος Φεβρουάριος) η επιλογή.

ΠΡΟΤΑΣΗ: DC X2 (2.20) | ΠΗΓΗ ΑΡΧΟΝΤΑΣ: eteries stoiximatos

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports