Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε η 34χρονη Σταυρούλα Φρεμεντίτη-Βανταράκη

Πάτρα: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε ...

Αφήνει απαρηγόρητους πίσω τον σύζυγο της Γιώργο και τον μικρούλη γιο τους, Δημήτρη

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση και πολύς ο κόσμος που κατέκλυσε τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου Πατρών, στην άνω πόλη, όπου στις 15.30 το μεσημέρι εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία για την 34χρονη δασκάλα Σταυρούλα Φρεμεντίτη Βανταράκη που έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη την οικογένεια της και τους φίλους της.

Έφυγε νωρίς, χτυπημένη από τον καρκίνο, η Πατρινή Σταυρούλα Φρεμεντίτη

Πλάι στο φέρετρο της αγαπημένης του Σταυρούλας που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, αφήνοντας πίσω ένα μικρό αγοράκι μόλις 2 ετών, τον Δημήτρη, στεκόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας ο σύζυγος της Γιώργος Βανταράκης, που δεν μπορούσε να πιστέψει την απώλεια αυτή, τον χαμό του πιο αγαπημένου του και προσφιλούς προσώπου, της γυναίκας του.

Στο φέρετρο ήταν ακουμπισμένο κι ένα αρκουδάκι με μια καρδιά, ενθύμιο ενδεχομένως της γνωριμίας τους.

Συντετριμμένοι ήσαν η μητέρα της εκλιπούσας Μαρία Φρεμεντίτη και τα αδέλφια της, η Αναστασία και ο Περικλής. Η οικογένεια Φρεμεντίτη διατηρεί μαγαζί με φωτοτυπίες στην οδό Φιλοποίμενος, στην Πάτρα και τους γνώριζε και τους εκτιμούσε πολύς κόσμος.

Στην εξόδιο ακολουθία της 34χρονης Σταυρούλας Φρεμεντίτη Βανταράκη παρέστη και απηύθυνε λόγια παρηγοριάς ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος. Πολύς κόσμος ήταν εκεί να πει το τελευταίο αντίο στην όμορφη και χαμογελαστή Σταυρούλα. Ανάμεσα στον κόσμο και ο πρώην Νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος και πολλοί άλλοι, φίλοι και γνωστοί.

Η Σταυρούλα που τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο, δεν τα κατάφερε και έσβησε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 στα 34 της μόλις χρόνια και ενώ είχε όλη τη ζωή μπροστά της, να ζήσει και να χαρεί την οικογένεια της. Η δυσάρεστη είδηση όταν μαθεύτηκε, «πάγωσε»  όλη την Πάτρα και ήταν πρωτοσέλιδη είδηση στις τοπικές εφημερίδες και στα δημοσιογραφικά σάιτ. Η όμορφη ξανθιά κοπέλα με τα φωτεινά, ευγενικά μάτια δεν είναι πια μαζί μας.

Σε βαρύ κλίμα οδύνης ακολούθησε η ταφή της στο κοιμητήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας, στην Πάτρα. Όπως γράφτηκε, ήταν συγκλονιστικό και φέρνει δάκρυα στα μάτια, το τελευταίο μήνυμα που είχε στείλει στην αδελφή της Αναστασία το πρωί της Κυριακής του Καρναβαλιού 18 Φεβρουαρίου 2018, όπου την παρότρυνε να παρελάσει και να περάσει καλά, λέγοντας της χαρακτηριστικά, "χορέψτε και για εμένα"!

Η απώλεια της 34χρονης Σταυρούλας Φρεμεντίτη – Βανταράκη είναι το δεύτερο "χτύπημα" που δέχθηκε η οικογένεια Φρεμεντίτη καθώς πριν μερικά χρόνια είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας της Γιώργος.

*Να σημειωθεί πως επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα για την ενίσχυση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνου του Μαστού "Άλμα Ζωής" Νομού Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις