Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκινά η πληρωμή με «πλαστικό χρήμα» στο Δήμο Πατρέων – Πού θα μπουν τα POS

Ξεκινά η πληρωμή με «πλαστικό χρήμα» στο...
Βγενόπουλος Φάνης

Εντός των ημερών θα λειτουργήσουν τα τερματικά

Χρειάστηκε ένας χρόνος και κάτι, για να αποκτήσουν οι υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων τη δυνατότητα να εισπράττουν από τους δημότες «πλαστικό χρήμα». Τα εμπόδια και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, ξεπεράστηκαν και εντός των ημερών, όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Παναγιώτης Μελάς, αναμένεται η τοποθέτηση των ειδικών μηχανημάτων (POS), μέσω των οποίων οι Πατρινοί θα μπορούν να πληρώσουν χωρίς χάρτινο χρήμα, τέλη, πρόστιμα, κτλ.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της δημοτικής Αρχής οι συσκευές POS θα τοποθετηθούν στο Δημοτικό Ταμείο (στην οδό Βότση) στα δύο Δημοτικά Νεκροταφεία, στη μαρίνα για την πληρωμή του τέλους ελλιμενισμού των σκαφών και στις υπηρεσίες του Δήμου σε Ρίο και  Παραλία.

Όπως εξήγησε ο κ. Μελάς η επιλογή της τράπεζας για την τοποθέτηση των τερματικών έγινε μετά από διαγωνισμό, ενώ με το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών ξεπεράστηκε και το ζήτημα της προμήθειας των συναλλαγών μέσω των POS.

«Επίσης, αντιμετωπίστηκαν μια σειρά τεχνικών ζητημάτων και πλέον είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην τοποθέτηση των μηχανημάτων, ακόμη και αύριο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μελάς.

Να σημειωθεί πάντως, ότι η ΔΕΥΑΠ παρέχει στους καταναλωτές τη δυνατότητα Online πληρωμών, καθώς αυτό το επιτρέπει η νομική μορφή της εταιρείας που είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις