Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το πατρινό καρναβάλι ενώνει δημοτική Αρχή και αντιπολίτευση!

Το πατρινό καρναβάλι ενώνει δημοτική Αρχ...
Βγενόπουλος Φάνης

Μαζί Γεροπαναγιώτη, Χριστόπουλος και Νικολάου

Μπορεί η Πάτρα να είναι μια κανονική πόλη της ελληνικής περιφέρειας, ήσυχη και με τους δικούς της ρυθμούς, ωστόσο την περίοδο του καρναβαλιού όλοι κάτι… παθαίνουμε, παρασυρόμενοι από τον Βασιλιά Καρνάβαλο και γινόμαστε φασαριόζοι, κεφάτοι, τρελοί που χορεύουμε, ξεφαντώνουμε και ξεχνάμε τα προβλήματα, τις έγνοιες και τις κόντρες της καθημερινότητας. Από τον καρναβαλικό αυτό κανόνα, δεν εξαιρούνται και οι τοπικοί μας άρχοντες, οι οποίοι και αυτοί – όπως όλοι οι Πατρινοί - ξαναβρίσκουν την παιδικότητά τους τις ημέρες εκείνες.

Καρναβαλική… αδεία, λοιπόν, ενώνονται σε μια μεγάλη παρέα κεφιού, ζωής και χαράς, όπου κανείς δεν έχει να χωρίσει τίποτα με κανέναν και όλοι - μα όλοι - έχουν διάθεση να διασκεδάσουν.

Απόδειξη του παραπάνω… καρναβαλικού κανόνα, η φωτογραφία που βλέπετε, στην οποία η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, πλαισιώνεται από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστα Χριστόπουλο (δεξιά της φωτογραφίας) και τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Ανδρέα Νικολάου.

Η φωτογραφία έχει ληφθεί την Κυριακή της παρέλασης στην πλατεία Γεωργίου και όπως μπορείτε να δείτε και οι τρεις τους, είναι ντυμένοι καρναβαλικά και με… άκρως χαρούμενη διάθεση!

Και του χρόνου μπούλες, που λέμε και εμείς εδώ οι Πατρινοί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight