Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το “Science Event” που θα ενθουσιάσει τα παιδιά διοργανώνεται στην Πάτρα

Το “Science Event” που θα ενθουσιάσει τα...

Το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Ένα συναρπαστικό «Science Event» διοργανώνεται το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 στο εκπαιδευτικό κέντρο STEM + ARTS, από τις 11:00 έως τις 13:00. Tα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν δωρεάν σε ενδιαφέρουσες πειραματικές δραστηριότητες των προγραμμάτων STEM που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους και θα τα ενθουσιάσουν.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα STEM, που ξεκινούν για πρώτη φορά στην Πάτρααπό την Τετάρτη 7 Μαρτίου, απευθύνονται σε παιδιά  Δημοτικού  καθώς και σε μαθητές Γυμνασίου. Τα καινοτόμα αυτά προγράμματα καλλιεργούν την ανακαλυπτική - διερευνητική μάθηση των παιδιών καθώς διδάσκονται μέσα από πειράματα. Τα παιδιά μέσα από τη βιωματική γνώση μαθαίνουν τη διαδικασία επίλυσης ενός προβλήματος, απελευθερώνουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, ενώ παράλληλα καλλιεργούν τις δεξιότητές τους και την κριτική τους ικανότητα.

Το εκπαιδευτικό κέντρο «STEM+ARTS»  αναπτύσσει καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα (STEM, Εκπαιδευτική Ρομποτική, Ψηφιακή Τέχνη και Συναισθηματική Νοημοσύνη) τα οποία στοχεύουν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων αλλά και στην καλλιέργεια της προσωπικότητας και του χαρακτήρα των μαθητών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα STEM και τις ώρες των τμημάτων, μπορείτε να επικοινωνείτε απογευματινές ώρες στο 2610 224565 (κ. Αγγελική Γεωργακοπούλου).

Για περισσότερες πληροφορίες:
SΤΕΜ+ARTS
Γούναρη 35 & Κανακάρη
Α’ όροφος
τηλ. 2610 224565
www.stem-arts.gr

STEM + ARTS

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά