Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι "κρατήρες" στην οδό Ποσειδώνος στο Ρίο- Kάτοικοι κι επαγγελματίες ζητούν επιδιόρθωση πριν... τα ατυχήματα

Οι "κρατήρες" στην οδό Ποσειδώ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Την επιδιόρθωση της Παραλιακής οδού Ποσειδώνος στο Ρίο ζητούν ενυπόγραφα με επιστολή τους προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, το Δήμο Πατρέων, την Τροχαία Πατρών και το Λιμενικό, οι κάτοικοι της περιοχής.

Ο δρόμος έχει πλέον ... κρατήρες που καθιστούν σχεδόν ανέφικτη τη διέλευση από την περιοχή, σίγουρα πάντως εξαιρετικά επικίνδυνη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην επιστολή τους:

"Μετά την τελευταία καταιγίδα, η Λεωφόρος Ποσειδώνος, ο κεντρικός παραλιακός δρόμο του Ρίου έχει σχεδόν διαλυθεί.

Υπάρχουν σημεία της ασφαλτόστρωσης, που έχουν κατακρημνιστεί εντελώς μέσα στη θάλασσα. Ασφαλώς θα υπάρχουν και άλλα σαθρά σημεία κατά μήκος της Ποσειδώνος τα οποία δε φαίνονται και μέχρι τώρα επιδιορθώνονταν πρόχειρα με τσιμέντο, όταν δημιουργούνταν. συνήθως μετά από νεροποντές.

 

Κάτω από τα μόλις 20 εκατοστά τσιμέντου ή "ασφάλτου" της επιφάνειας του δρόμου, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται το κενό και από κάτω η θάλασσα.

Ως δημότες δεν είμαστε υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε τι πρέπει να γίνει γι να επισκευαστεί ο δρόμος ή ποια υπηρεσία ευθυνεται (δήμος, αποκεντρωμένη περιφέρεια, κτηματική υπηρεσία κτλ). Έχουμε ακούσει πολλά. Ο δρόμος έχει μεγάλη διέλευση καθημερινά κα οχι μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Το Ρίο είναι μια πυκνοκατοικημένη περιοχή και η Ποσειδώνος, όπως πλέον έχει δομηθεί η περιοχή, είναι δρόμος και οχι Αιγιαλός, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται κυριολεκτικά στο ΚΕΝΟ.

Παράλληλα εξυπηρετεί σπίτια, επιχειρήσεις, πεζούς, αστικά και σχολικά λεωφορεία, πούλμαν με τουρίστες λόγω ξενοδοχείων, συνέδρια,εκδηλώσεις (λόγω των επιχειρήσεων εστίασης και ξενοδοχείων της περιοχής) κτλ

 

Να σημειωθεί επιπλέον οτι η Γέφυρα αποτελεί πλέον πόλο έλξης για τουρίστες και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες η περιοχή έχει μεγάλη επισκεψιμότητα. Ως δημότες κρίνουμε απαραίτητο και απαιτούμε για την ασφάλεια όλων μας να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα ώστε ο δρομος αρχικά να κλείσει και στη συνέχεια να επισκευαστεί με ορθό και μόνιμο τρόπο. Σε διαφορετική περίπτωση είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα συμβεί ατύχημα και αναρωτιόμαστε πού θα αποδώσουμε τότε την ευθύνη;;

Στο Δήμο, στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια, στην Τροχαία ή μήπως στη θάλασσα που απλά κάνει αυτό που οφείλει και εμείς την παρακολουθούμε χωρίς να αντιδρούμε;;;!!!"

* Φωτογραφίες Facebook/Leonidas Chartas

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις