Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίσκεψη του ΔΣ του Συνδέσμου Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ και πρώην Χωροφυλακής Αχαΐας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση

Επίσκεψη του ΔΣ του Συνδέσμου Αποστράτων...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας και πρώην Χωροφυλακής Νομού Αχαΐας, κ. ΒΟΡΓΙΑΣ Κωνσταντίνος, συνοδευόμενος από μελή του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, επισκέφθηκαν σήμερα (21-2-2018) το πρωί, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ.

Πιο συγκεκριμένα, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων συνόδευαν η Β΄ Αντιπρόεδρος κα. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Βασιλική, ο Ειδικός Γραμματέας κ. ΧΑΡΜΑΤΖΗΣ Αριστείδης και τα μέλη κ. Βασίλειος ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ και κ. Σωτήριος ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ.

Οι απόστρατοι αστυνομικοί ευχήθηκαν υγεία και καλή  επιτυχία στο νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος επεσήμανε την ανάγκη διατήρησης μιας εποικοδομητικής και  ουσιαστικής σχέσης, των εν ενεργεία αστυνομικών με τους απόστρατους συναδέλφους, η εμπειρία των οποίων είναι πολύτιμη για  την επίτευξη της ομαλής λειτουργίας του Σώματος.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος και μελή του Συνδέσμου Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας και πρώην Χωροφυλακής Νομού Αχαΐας επισκέφτηκαν τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, όπου συναντήθηκαν με τον Διευθυντή της, Ταξίαρχο Νικόλαο ΚΟΤΡΩΝΙΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις